Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Datový kabel-nesprávné číslo

Ahoj na poradně, nevím zda mi někdo dokáže poradit při tomto problému: v lednu jsem si koupil datový kabel k mobilu Siemens M 65, nainstaloval a pracoval s ním- vše ok.Po přeinstalaci PC jsem chtěl nainstalovat datový kabel znovu, bohužel stále mi to píše že číslo/key/ je nesprávné. Poslal jsem již tři! e-maily na podporu pro zákazníky zmíněného soft, ale ani se nenamáhali mi odpovědět. Znamená to že CD včetně dat. kabelu mám hodit do koše? Uspěji s reklamací u prodejce/ pro nefunkčnost programu?/ Jaký máte názor vy.

Předmět Autor Datum
Já bych se ještě jednou mrknul pořádně na ten klíč, jestli jsi nezaměnil např. "0" a "O" a pak bych…
strejdabrabenec 18.11.2007 19:46
strejdabrabenec
Skus napisat co presne (do pismena) a kedy presne to vypise. Ak ti ten kluc raz isiel tak musi ist z…
MM.. 18.11.2007 20:58
MM..
len pre doplnenie,takých softwarov je vela,čo cez internet kontrolujú správnosť sériového čísla/regi…
gmx 19.11.2007 04:37
gmx
jaký datový kabel, jaký soft pro komunikaci... když ti kabel do přeinstalace chodil, je chyba mezi k…
lední brtník 18.11.2007 21:18
lední brtník
ešte doplním,pokial je to datový kábel+software od firmy Prodigy,pomôže stiahnutie a nainštalovanie…
gmx 19.11.2007 04:42
gmx
Kabel a soft je od firmy"Koracell" pro mob.Siemens M 65. Včera v noci jsem vše odinstaloval ,vyčisti… poslední
vlada5506 19.11.2007 05:13
vlada5506

Skus napisat co presne (do pismena) a kedy presne to vypise.
Ak ti ten kluc raz isiel tak musi ist znova, ak pouzivas presne rovnaku verziu toho SW, neviem o tom ze by si nejaky SW (okrem samotnych Win) kontroloval reg.kluc cez internet, takze by ti to malo ist, chybu robis potom v kluci - prehodene Y/Z alebo ine pismena/cisla apod.

len pre doplnenie,takých softwarov je vela,čo cez internet kontrolujú správnosť sériového čísla/registračného/aktivačného čísla alebo produktového kodu,nieje to len windows a spol.Niekedy je to skutočne chyba preklepu a miesto nuly sa napíše písmeno O,alebo naopak,teraz napr.jeden velký výrobca softwaru zverejnil v online helpe upozornenie pre svojich zákazníkov,že pokial majú problémy s neakceptovaním sériového čísla pri reinštalácii softwaru,majú všade,kde treba miesto 8 napísať S alebo opačne,niekedy treba vyčistiť registre od predošlej inštalácie daného softu,aby bola nová inštalácia znovu plne akceptovaná,takže okrem preklepu môže byť problém aj tu,pokial nebol operačný systém inštalovaný znovu a v registroch zostali nejaké zbytky predošlej inštalácie

Kabel a soft je od firmy"Koracell" pro mob.Siemens M 65. Včera v noci jsem vše odinstaloval ,vyčistil registry, znovu vše nainstaloval ale stejně jsem neuspěl.Nefunguje mi to. Spíše mi vadí, že po třech e-mailech odeslaných společnosti Koracell, se mi nikdo neozval.Asi jim stačí z inkasovat peníze a na spokojenost zákazníka kašlou.Dopadne to tak, že vše hodím do koše a už nikdy si od Koracelu nic nekoupím. Nevím, kde a v čem bych dělal chybu mezi klávesnicí a židlí i když možné je vše.Jejich dvě cd, dodané pro daný soft, se nespouští automaticky ale musíš vybírat co nainstalovat. Je docela možné že něco opomíjím, nejsem až tak zkušený uživatel.Ale jak říkám, nestojí mi to za ty nervy,"šlehnu " s tím do koše a někdy v budoucnu vytáhnu foto z mobilu jiným způsobem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru