Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem výdrž baterie ve windows vista

Dobrý den, prosimvás koupil sem si notebooka s vistama a mám malou otázečku. Systém windows mi ukzuje výdrž baterie v procentech, ale bohužel ne v čase. Sice je to asi prkotina ale procenta mi nic neřeknou o tom kolik má PC ještě energie. Nevíte někdo prosím jak se dá nastavit aby mi to ukazovalo v čase? A ještě jdnu otázečku. Notebook je sice suprovej, ale jako každý notebook je problém s úsporou energie. Pokud máte někdo nějakou dobrou radu na úsporu energie, pls sem s ní. Děkuji velmi moc

Předmět Autor Datum
Koupil sis notebook, ktery neobsahuje inteligentni zobrazovani stavu baterie - proste hardware nepos…
Jan Fiala 19.11.2007 22:14
Jan Fiala
Pokud to vista nezobrazuje primo, pak si muzes stahnout nějaký software, který to odhadne. (Odhadne=…
AZOR 19.11.2007 22:20
AZOR
Nejvíc energie uspoříte, když jej nebudete používat. :-) Většina notebooků dnes vydrží cca 3 hodiny.… poslední
jbo 20.11.2007 10:50
jbo

Pokud to vista nezobrazuje primo, pak si muzes stahnout nějaký software, který to odhadne. (Odhadne= par minut to trva, nez si to osaha, zjisti kolik ubejvá kapacity za jednotku casu...)
Uspora energie zavisí na koupeném NB, pokud je to rozumný procesor, tak umoznuje "podtaktovani" a nebezi na plný výkon, pokud je NB na baterce. Pak se ztmavuje monitor, na setreni baterky.

Nejvíc energie uspoříte, když jej nebudete používat. :-) Většina notebooků dnes vydrží cca 3 hodiny. Jinak by to chtělo nějaké podrobnější info o konfiguraci notebooku (např. s CPU Celeron se žádná velká úspora dělat nedá).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru