Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Potřebuji flash do webu firmy. Zaplatím. Nebo doporučte firmu, která to umí.

proč je flashové intro blbost, tak jak je použito:
já totiž taky nevidím co tam je, ani doma ani v práci, protože flash nenávidím a nemám povolen kvůli webům přeplněným blikajícími reklamami - ač to ředitel nechápe, nejsem povinen flashové svinstvo snášet.
takže z takové nefunkční stránky pochopitelně jdu jinam. podobně dopadnou vyhledávače, které mu mohly přivést náštěvníky.
1.dobrá rada: řekni tomu mongolskému řediteli, že pod tím flashem musí být odkaz na obejití stupidního flashového intra.

(z bezpečnostních důvodů mám zakázané jakékoli activex prvky na internetu. to ovšem znamená, že ani v ie se nechytám)

a bohužel zamýšlený trapný efekt s vodou, jakkoli ta firma dělá do vody, připomíná hrůzostrašné weby 90.let, kdy musely nápisy blikat, jezdit, a točilo se gifové kolečko zavináče pro mail - prostě nevkus a stupidita. a s jakým despektem k takovému milovníkovi cinkrlátek musí dojet na jednání někdo, kdo viděl ten web, je snad jasné.

2.špatnou radu, kde si nechat více či méně vkusnou animaci ve flashi, bych si netroufal dát. pokud nemáš (jako já) zkušenost s někým známým, obrať se na zavedené webstudio, ti ho znát budou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny