Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s Asus A7V880;

Mam desku Asus A7V880, procesor Athlon AMD 2000+ ten by mel fungovat na 1700MHz, ale jde jen na 1200MHz jak v biosu tak ve Windows a druha otazka: Sloty PCI na teto karte by meli byt PCI 2, ale hlasi se jako PCI 0 - Jde o to ze jsem si koupil TV kartu do PCI slotu 2 a ted mi to nefubguje, zkousel jsem nahrat ruzne verze biosu a nic nepomaha, pomuze mi prosim nekdo?
Dik Tom

Předmět Autor Datum
1. V BIOSe nastav FSB na spravnu frekvenciu, podla toho aku FSB potrebuje tvoj CPU (133?). 2. "PCI 0… poslední
MM.. 21.11.2007 18:05
MM..

1. V BIOSe nastav FSB na spravnu frekvenciu, podla toho aku FSB potrebuje tvoj CPU (133?).
2. "PCI 0" - neviem kde sa ti "hlasia" (sepkaju do ucha ze "poslusne hlasim, som PCI 0"?) ale nejedna sa o verziu slotu. Sloty by si mal mat dobre, TV karta by mala normalne fungovat, ak nefunguje tak napis ci ju vidis v spravcovi zariadeni, ci tam je vedla nej zlty vykricnik, ake ovladace si instaloval na zakladnu dosku / chipset, a co presne si instaloval k tej TV karte a ako to dopadlo, a co konkretne myslis tym ze "nefunguje" (nefunguje co?) .. a ake mas Windows a aky servicepack v nich.

A "ruzne verze BIOSu" prosimta so svojimi znalostami radsej nenahravaj. Ak si schopny naflashovat BIOS tak tam daj BIOS posledny, presne pre tvoju dosku/verziu dosky, z www stranok vyrobcu dosky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru