Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MS Outlook Expres 6 - hlásí chybu, Thunderbird se tím ani neobtěžuje.

Komprimace zpráv nemá nic společného s připojením k netu a s jeho nastavením, to jsou dva různé problémy.
:>: U komprimace zpráv mohou nastat problémy, pokud když vypnete počítač dřív, než je komprimace hotova - pak se může stát, že se někde něco naruší. Možná to je váš případ? Ostatně v každé příručce k počítači se píše o nutnosti zálohování - a to platí i o emailech. Komprimuju emaily dost často a nikdy jsem neměla žádný problém s jejich čitelností ani jsem o žádný nepřišla. Ale pro případ jakékoliv nehody si emaily (i jiné důležité soubory) průběžně zálohuju, a to rovnou na víc míst.
:>: Nastavení emailových adres pro správné přijímání a odesílání emailů je potřeba udělat přesně podle návodů, přičemž každý poskytovatel emailových schránek to může mít jinak. Nápovědu naleznete na seznamu, na centru, na atlasu, na gmailu (viz výše) i všude jinde. A kromě toho musíte vědět od svého poskytovatele internetového připojení, jak nastavit server a přístupové údaje pro odesílání pošty - tj. údaje jako smtp.něco.cz , uživatelské jméno, heslo, zda server požaduje ověření atd. Já mám také několik emailových adres a u každého emailu je to nastavení jiné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny