Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak opravit Windows XP po chybě aplikace?

Dobrý den!

Stala se mi prapodivná věc. Mám utilitu Windows Worms Doors Cleaner (wwdc), kterou „zavírám“ některé díry v XPéčkách. Po změně nastavení je třeba rebootovat systém. Já jsem restart odložil, protože jsem chtěl ještě nainstalovat na zkoušku AV BitDefender. Ten jsem v pořádku nainstaloval. Po dokončení instalace AV BD potřeboval restart (po stažení AV databáze), tak jsem ho nechal…..alespoň zabiju dvě mouchy jednou ranou-wwdc to potřeboval taky.
Jaké bylo moje překvapení, když po naběhnutí systému a přihlášení k účtu se normálně spustily všechny programy „po spuštění“, ale jakékoli spuštění jiného programu nešlo a vždycky vyskočila tahle hláška:

http://img231.imageshack.us/img231/7403/chybaio3.th .jpg

Jinak do složek (Program Files, Document and Settings, Tento počítač apod.) a programů spuštěných po startu jsem se normálně dostal.
Tak jsem nelenil, nabootoval do nouzového režimu a vyházel slavný Bit Defender a WWDC, vyčistil registry a systém od pozůstatků po těchto programech v domění, že to pomůže. Jak jsem ale tušil, bylo to ještě horší. Teď už se do systému nedostanu jinak, než v nouzovém režimu a při jakémkoli pokusu spustit nějaký program se vždycky zjeví ta otravná hláška „wwdc.exe-chyba aplikace“
Naštěstí mám, na druhém fyzickém disku čerstvě nainstalované Windows Vista UE 32bit (C:), s již přenesenými nastaveními a dokumenty z XPéček a ještě k tomu dva dny starý obraz disku s těmi XPéčky vytvořený v Acronis true Image 10CZ- na třetím disku „ZÁLOHY“. Jediné, co mně teda napadá, je formát diskového oddílu D: s tímhle mnou zprzněnými XPéčky a obnovením z té zálohy.

http://img231.imageshack.us/img231/9905/oddlylj5.th .jpg

Takže mám tři otázky:
1.Co se vlastně stalo mým milovaným Xpéčkům?
2.Je možné ještě ten systém XP nějak rozchodit?
(Mám ho-teda měl jsem ho- fakt vychytanej…..rychlost, stabilita, desktop a nerad bych o něj přišel).
3.Když udělám kompletní formát D: (abych tam zkusil v Aconisu obnovit ty XP ze
zálohy), nepodrbu nějak bootování do Vist? (Nevím totiž, jak je to v praxi se zápisy boot
sektorů při dvou systémech na dvou discích. Logicky bych řekl, každý systém (disk) má
svůj.)

Všem předem moc díky!
Změna předmětu, původně: Jak pravit Windows XP po chybě aplikace? (Zarniwúp)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny