Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Touchpad u MSI EX610X

Ahojte,mam problem s touchpadem nově zakoupeného notebooku. Tento dotaz jsem již odeslal na MSI v angličtině, tak ho jenom tady zkopiruju, kdyby nekdo vedel, co s tim, budu rad:

I have a problem with my EX610X notebook touchpad. I rather beleave its a driver issue, however I didn`t manage to find any touchpad drivers on this notebook`s drivers page, so apparently it uses the Windows Vista built in driver. The problem occurs when I am trying to scroll up or down using the area on the right side of the touchpad... when I do so it works fine for a few seconds but suddenly it sotps reacting. Sometimes t won`t even start scrollig. Its really very annoying. Have tryed it in Windows built in Internet Explorer as well as other applications (like Windows Mail, etc.)

Operating system is freshly installed Windows Home Premium with Czech Languge. All the updates installed.

In the Device Manager the touchpad is addressed as "Mouse Microsoft pro port PS/2" and it`s driver version is:

Driver date: 21.6.2006
Driver version: 6.0.6000.16386

When trying to update this version from Device Manager Windows tells me there is no update needed (using most up do date version).

Could you please give me any advise?

Předmět Autor Datum
MSI jsem nikdy v ruce neměl, nicméně je mi trochu divné, že u touchpadu, který má oblast pro scrolli…
anarchist 27.11.2007 01:27
anarchist
OS byl instalovan dodatečne na zcela nově zakoupený notebook. Ja nemuzu zjistit výrobce toho touchpa… poslední
Vik 28.11.2007 00:46
Vik

MSI jsem nikdy v ruce neměl, nicméně je mi trochu divné, že u touchpadu, který má oblast pro scrolling, je použit obecný MS ovladač. OS byl předinstalován, nebo je instalován dodatečně? To, že na webu výrobce není ovladač vystaven, ještě neznamená, že neexistuje.

Možná je to blbost, ale zkuste toto: drive.cfm

OS byl instalovan dodatečne na zcela nově zakoupený notebook. Ja nemuzu zjistit výrobce toho touchpadu, abych si vyhledal driver z jeho stranek. Ten odkaz cos mi dal jsem ani nezkusil, protoze uz jsem zkousel ten samej driver ale novejsi versi (10.0.13.2
9 Oct 2007) odsud: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/So ftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=1849083&pr odTypeId=321957&prodSeriesId=1849082&swLang=8&taskI d=135&swEnvOID=2096#11318

Tak doufam, ze se sem na ten thread vratis a pripadne neco poradis .)

Vik

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru