Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ICQ zase změnilo protokol?

Používám klienta Trillian ve verzi 0.74i, donedávna bylo vše bez problémů, ale tak týden-14dní zpátky se mi přestal zobrazovat stav kontaktů, resp. všechny se tváří, jakoby byly offlajn. Přitom druhá strana mě vidí normálně online. Zajímavé, že tohle mi dělalo na PC v práci, doma ne. Jenže dnes jsem přišel domů a vidím, že všechno je v offlajnu. Pokud si otevřu status window, tak tam vidím hafo hlášek "Unknown TLV user type číslo". Moc se mi nechce přecházet ani na Mirandu, ani na QIP, ani na nic jinýho, tihle klienti jsou moc "ICQčkovští". Ale asi budu muset. Má někdo stejný či podobný problém? A (vy)řešil ho? Jak?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Už je asi opravdu na čase, aby lidi přešli na něco jiného. Udržovat při životě ICQ je blbost.
Ynd0r 27.11.2007 20:51
Ynd0r
Co mas proti ICQ? Z evropy je nejpouzivanejsi. Ja mam treba i Yahoo Messager - přesně DVA lidi tam m… poslední
AZOR 01.12.2007 22:32
AZOR

Co mas proti ICQ? Z evropy je nejpouzivanejsi. Ja mam treba i Yahoo Messager - přesně DVA lidi tam mam (X na ICQ aktualne 286). On zastak moc nevypadává, pouzivejte originální klienta a pocet vypadku rapidne klesne. Dokonce podle Licence clovek musi pouzivat Originalniho klienta.

Ja jsem ho do nedavna pouzival, ovsem po tom co se mnou instalace 6tky vyjebala ze nemam XP ale "jen (ne jen ale navic, lepe, rychleji, krasneji, dokonaleji..)" W2k jsem si naistaloval QIP a taky kvuli tomu ze na ICQ nejde bejt invisible (podle vnitrniho protokolu si to "invisiblovani" dela AŽ klient, tudíš je až u klienta : if mode=xx doNotSho(); proto taky existuje u ruznejch klientu ruznej pristup k invisiblovani). Ale presto obcas pouziji original verzi SK 5.1 - v tu dobu nemeli jeste zoznamove.sk prelozenou 6tku, takze mi beha 5.1 slovenska... ale to bylo skoro na flame, jen jsme chtel naznacit, ze protokol je hodne starej,ale ne nepouzitelnej. A velka cast problemu je tima ilagalnima klentama.(a nejvice u Mirandy)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru