Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak spustit aplikaci na druhé LCD obrazovce?

Uz som ti to pisal ovladace ku grafikam mavaju ikonku vpravo dole a tam zvykne byt nejaky desktop manager kde by to (mozno) islo nastavit (Nvidia ma nieco co sa miesa do otvaranych okien, ale neviem ci je mozne nastavit tam ze konkretna apikacia na display2). Neviem aku mas graf.kartu tak si to tam pozri sam.
Dalsia moznost je (spravidla u slusnych programov to tak funguje) ze si program pri zatvarani okna zapamata ze kde bolo to okno a pri novom spusteni programu sa okno otvori tam kde sa zavrelo to posledne okno. Mozes si to skusit napr. u okna IE, apod. otvor IE, presun, zatvor IE a otvor nove IE. Zpamatal si poslednu poziciu okna.
Ak to ta tvoja aplikacia nerobi, tak to budes musiet presuvat rucne, alebo kontaktujes podporu vyrobcu toho SW (zrejme vyrobcu trenazera).

Teoreticky je mozne aby existoval specialny software ktory monitoruje otvarajuce sa okna a ak zisti ze sa otvara to nase okno tak ho automaticky presunie niekam, ale nikdy som taky SW nepotreboval takze ti v tomto neporadim.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny