Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak spustit aplikaci na druhé LCD obrazovce?

Ahoj máme v prodejně tento cyklotrenažér www.realaxiom.com ten je napojen na PC a přidán software (cyklista vidí mapy jako na TDF a jede trenažéru). PC nám jede přes 2 monitory jeden otočený k pultu a jeden k zákazníkovi kde jedou reklamní banerky (software který je spouští po startu PC). Potřeboval bych nějak dostat na druhou obrazovku i software realaxiom který se spouští na hlavní obrazovce co je otočený k pultu. Představuji si to tak že reklamy pozastavím, spustím software Relaxiom a zákazník uvidí vše potřebné na obrazovce a já zatím budu moci na hlavní obrazovce pracovat. Je nějaká možnost jak to zprovoznit???
Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem si hrál s ovladačema a mám za to že když dám klonovat obrazovku tak to půjde. Jinak ten sof…
Biker 28.11.2007 19:32
Biker
klonovat znamena ze vsetko co vidis ty bude vidiet aj on. Takze ked budes chciet na tom PC nieco rob… poslední
MM.. 28.11.2007 20:04
MM..

klonovat znamena ze vsetko co vidis ty bude vidiet aj on. Takze ked budes chciet na tom PC nieco robit tak to bude vidiet aj on. Takze to nie je ono.
Pisal som o managerovi plochy (desktop manager), nie o beznych nastaveniach (tie nechaj napokoji). Ak tam nejakeho desktop managera mas niekde medzi rozsirenymi "nastaveniami". NVidia to tusim ma (neviem ale ci to vie aj presne to co potrebujes), ATI to tusim nema.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru