Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Divné zobrazení youtube.com v IE7

Mám pachatele. Dělá to IE7Pro. Když ho odinstaluju, tak to funguje správně. Po nové instalaci IEPro7 to už funguje taky správně. Filtry, které tam byly, zůstaly původní.

IE7Pro poskytuje funkce, které mi vyhovují, ale těch chyb je moje gusto nějak mnoho.

Příklady na které jsem zatím narazil a u kterých si neumím vysvětlit proč tomu tak je:
- filtr pro Flash Player - např. na http://aktualne.centrum.cz/ nepřehraju se zapnutým filtrem ani jedno video. Stejná situace je i u dalších webů. Musím buď vypnout filtr nebo pracně hledat na zdroji stránky co že by tam mohlo vadit a pak to dát do vyjímek jako povolené. Přitom v default filtrech to co najdu ve zdroji stránky většinou blokované není. Občas se mi nic nepodaří najít a tak nezbude než dát do vyjímek celý web.
- popsaný problém s youtube
- Na jednom diskuzním fóru mi blokoval jeden DIV s class="b novy" i když v seznamu blokovaných uvedený nebyl. Ten class se jednoduše neprovedl. Zajímavé bylo, že v jednom tématu na tomtéž DF to fungovalo správně v jiném špatně. Tady odinstalování a nové nainstalování IEPro7 nepomohlo. Pomohlo až přeinstalování IE7 a pak následné protažení přes Windows Update. Od té doby to nedělá i se spuštěným IEPro7.
- myší gesta někdy fungují, někdy ne

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny