Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP iPAQ <==> PC

Ahoj,
Koupil jsem HP iPAQ hw6915. Je novy, ale z nejake vystavy HP, a tak byl "levny". Levny byl ale asi hlavne proto, ze u toho nic nebylo, pouze pristroj a nabijecka.
Musim tedy vyresit, jak jej propojit s pocitacem. Povedlo se mi poslat soubory z HP do notebooku pres bluetoth, ale obracene (z notebooku do iPAQu) ne. Nevim jak na to. Totez pres infracerveny prenos. Procitanim ruznych for jsem dosel k zaveru, ze je to nejak zablokovane a musi se to odblokovat v registrech. Nikde jsem vsak nenasel, jak se do registru v pristroji dostat.
Stahnul jsem si i ActiveSync (myslim verze 4.1), ale po spusteni souboru setup.msi se objevila cedule "system pripravuje instalaci" a po tak trech vterinach "instalace byla dokoncena" :-) Pochybuji, ze se vubec neco nekam nainstalovalo, tak rychly pocitac asi nemam.
V pristroji je Windows Mobile 5 a je cely anglicky (anglictinar zrovna nejsem - ovladam tak bezne pocitacove vyrazy).
Jak to tedy sesynchronizovat s velkym pocitacem? Ja z toho vseho studia vyrozumel, ze pres ten ActiveSync to snad funguje neco jako spojeni dvou pocitacu pres VNC. To by se mi libilo desne moc. Ovsem mam k dispozici pouze onen BT.
Budu mu říkat HPík. :-)
[hp3.jpg]

Předmět Autor Datum
Asi bych začal hledat v diskusích ce4you (forums) poslední
Paullus 28.11.2007 22:03
Paullus

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru