Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ovladač na grafickou kartu

Kliknes si dvakrat vpravo dole na ikonu nvidie a tam si to precitas.
Alebo si to precitas v spravca zariadeni - graficka karta - pravy klik - vlastnosti.

Ovladace na nvidiu mas http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-u s naklikas si tam "Legacy", geforce2 mx series, geforce2 MX/MX400, aky mas Win, a kliknes na search.
Vyhodi ti to najnovsie (ver. 93.cosi alebo kolko), ak by si chcel skusit aj starsie tak vlavo je potom link napr. na "Windows XP/2000 Driver Archive".

Ak nepojdu dobre najnovsie tak odporucam skusit aj ver. 66.93 alebo 56.72 z archivu. Pred instalaciou novych ovladacov odporucam odinstalovat terajsie ovladace (v ovladacie panely - pridat/ubrat programy si najdes nvidia cosi a das odstranit), restart a az potom instalovat inu verziu.

Ovladace k zakladnej doske/chipsetu mas na strankach vyrobcu zakladnej dosky. Ak nevies aku mas zakl.dosku tak ides na www.slunecnice.cz a das si vyhladat program: everest home, ten ti vyrobcu a typ zakl.dosky vypise.

P.S. a bolo by dobre keby si pred polozenim dotazu pouzil najprv vyhladavanie v poradni (okienko vpravo).
P.S.2. a bolo by dobre keby si tam mal nainstalovane aj najnovsie DirectX. Najdes na strankach MS alebo na CD k casopisom apod. Ake mas momentalne directX si mozes pozriet v start-spustit dxdiag

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny