Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tecenie farby z cartridga/vynechavanie

Mam HP 845c s cartridgom HP15 - 25ml. Dal som ju naplnit do kramku, no po paru stranach vynechavala riadky. Tak som ju cistil po kazdych 10stranach no a ma to stvalo tak som vybral z tlaciarne cistiaci mechanizmus (lebo po urcitom pocte stran ide hlava do cistiarne) no a stlacil kazetu ked bola naruby, aby som vytvoril lepsi podtlak, a potom otocil a dal naspat smerom dolu. Potom tlacka uz vobec netlacila. Tak som otocil hlavu hore nohami aby nasala vzduch.. vlozim spat do tlaciarne a tlaci to o dooost horsie, vynechava vela bodov..je to aj pomalsie lebo aj BRUNI..mi to pripada ako keby nemohla zo seba vyvrhnut tu farbu.
Co mam s tym spravit ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
teraz je to tak... ak tam necham vela vzduchu tak vyteka farba a tlaci ovela horsie ako na obr.. leb…
Jaaa 11.12.2007 17:19
Jaaa
Vobec nevies co robis.... Cartridge funguju na podtlaku - ak tam nechas vzduch, atrament ti furt bu…
shiro 11.12.2007 18:50
shiro
s tym kompromisom chapem ale neviem ako to najst... trysky by mali byt ciste kedze pred 2.hym plneni…
Jaaa 11.12.2007 19:13
Jaaa
ono som ho nechal odstat na savej podlozke (hygienicka) a vytvara ciary ako si pisal ale na najvysse… poslední
Jaaa 11.12.2007 19:20
Jaaa

teraz je to tak...
ak tam necham vela vzduchu tak vyteka farba a tlaci ovela horsie ako na obr.. lebo sa nahromadi na hlave farba a zabranuje prskaniu vystrelovanych kvapocok
ak necham malo vzduchu tak asi ma slabu energiu na vystrelenie kvapocek... nevimhttp:

modre pruhy nevsimat.. sposobene asi frekvenciu neonky a nestihania fotaku

Vobec nevies co robis....

Cartridge funguju na podtlaku - ak tam nechas vzduch, atrament ti furt bude vytekat. Ak ho vysajes, tak ho nesmies vysat uplne, musis najst komprosmis. Ideal je ak po vysati vzduchu vidis na tryskach atrament, ktory tam ale robi iba dva cierne pasiky a nevyteka uz viac von. Dalsia moznost je, ze sa ti upchalo par trysiek a preto to vynechava - ponor nachvilu cartridge do horucej vody. Ak to nepomoze - vyhodit a kupit novu. Toto sa niekedy u plnenych cartridge stane.

Inak je blbost ohanat sa tym, ze original naplne su drahe - na tlacku mas, ale na spotrebak uz nie? To si si mal rozmysliet este pred kupou tlacky. Tlaciaren sa kupuje nie podla svojej ceny, ale podla ceny jej spotrebaku. Za tlacku zaplatis len raz, ale za spotrebak este 20x.

s tym kompromisom chapem ale neviem ako to najst... trysky by mali byt ciste kedze pred 2.hym plnenim (teraz) tlacila perfektne..

ano, lenze 5rokov dozadu som tak nerozmyslal a ani ludia co mi radili..inak tlacim malo (5-10stran tyzdenne) a tak laserku sa mi neoplati kupovat. a uz vobec nie taku co ma lacny spotrebak (cize drahsia laserka)

ono som ho nechal odstat na savej podlozke (hygienicka) a vytvara ciary ako si pisal ale na najvyssej kvalite tlaci tak ako predtym na najnizsej, ba horsie... neviem ci sa skusat hrat s podtlakom ci ju uz len dotlacit a potom kupit novu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru