Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook a nativní rozlišení u externího LCD

1) pouzi povodny kabel (nie s feritmi)
2) odstran poblikavanie, napr. odstranenim zemnej slucky kvoli ktorej to blika apod. (poodpajaj vsetko z monitora a notebooku, hlavne externe anteny, TV karty, atd, aj nabijacku, nechaj len monitor a notebook). Poblikavanie prestalo? A zacne ked zapojis co? (zacni zapajat len nabijacku, do rovnakej 230V zastrcky ako monitor. Vsetko ostatne poodpajane. Blika to uz vtedy?)

Co sa tyka toho kabla s feritmi, zrejme je to smejd (horsi ako original) ptz ti to ani nerozpoznalo tvoj monitor. Rozlisenie budes moct zadat natvrdo vtedy ak v pravy klik na plochu - posledna karta - rozsirene, karta monitor alebo kde to je zaskrtnes ze povolit aj nerozpoznane rozlisenia alebo tak nejak. Neodporucam to ale, radsej treba odstranit zdroj problemu (= pravdepodobne zemna slucka)

P.S. samozrejme ze predpokladam ze mas ovladace chipsetu/grafiky nainstalovane.
P.S.2. mozes skusit prestavit to aj na 1680 x 1050 75Hz, s original kablom. Monitory zvycajne cez analogove VGA zvladaju aj 75Hz. Mohlo by to ten efekt zmiernit (ale radsej by som riesil pricinu problemu a nie ho zmiernoval). Kabel k monitoru ani frekvencia nie je primarna pricina.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny