Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internetove pripojeni jake?

Dobry den, prave mi bude koncit smlouva s internetem 4G od T-mobile, achtel bych poridit jine internetove pripojeni, ponevadz momentalne stahuji prumernou rychlosti 20MB za hodinu, a to mi verte to se opravdu neda. Rychlejsi pripojeni pres T-mobile by nepomohl, protoze ma caste vypadky takze stahovat vetsi soubory by bylo marne. No co prezil jsem to, a ted bych chtel neco noveho, jenze, bydlim v budove Komercni banky takze mam omezene moznosti. Kabelovou ani satelitni televizi nemame a nad pevnou linkou sme doposud neuvazovali. no a internet jako WIFI nebo jine internetove pripojeni, no nevyznam se v nich ani nevim jake vubec existujou, takze vas zadam o radu, po kterem internetu se vlastne ohlizet popripade pres co by sem se k internetu pripojoval. Dekuji za napady, moznosti jsou opravdu omezene.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak sem dohledal napriklad tady http://rychlost.cz/pripojeni-v/novy-jicin/3804-novy -jicin/ je tam d…
Wolve 17.12.2007 21:06
Wolve
Google: "co je to ping?" První: article.php Druhý: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vth…
karel 17.12.2007 21:18
karel
tak sem si zatim nasel podle informaci asi nejrychlesi internet, este nevim jestli to bude wifi nebo…
Wolve 17.12.2007 21:53
Wolve
Záleží na tom, co chceš dělat - pro sosání velkých balíků dat je lepší nabídka za 1200 korun, ale po… poslední
Kachlík 18.12.2007 07:30
Kachlík

tak sem dohledal napriklad tady http://rychlost.cz/pripojeni-v/novy-jicin/3804-novy -jicin/ je tam dostatek poskytovatelu, prevazne s technologii WIFI, tak bych se este zeptal, na co se pri vyberu divat? rychlost stahovani a moznost neomezeneho stahovani sou pochopitelne, ale podle ceho si pak mezi nimi vybrat? sou dalsi parametry dulezite na ktere bych se mel jeste zamerit? a jak je to s pingem, co je to vlastne PING ? dekuji za ttrpelivost.

tak sem si zatim nasel podle informaci asi nejrychlesi internet, este nevim jestli to bude wifi nebo kabel, podle toho jestli pujde U Kabelu je rychlost 20Mbps/5Mbps dost velka? za cenu 1200korun/mesic. a u WIFI 1Mbps/200KBps za cenu 500 korun/mesic. dekuji jinak je to toto. www.802.cz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru