Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhled v PDF

Ahoj, mám problém s Adobe reader.Pokud si něco otevřu v tomto programu, nebo si dám jen náhled, tak místo náhledu ve formátu PDF se mi zobrazí WINDOWS FOTOGALERIE (mám Windows Vista), nevíte čím to může být? Ještě nedávno to bylo v pořádku, nevím, co se stalo.Dělám daňová přiznání a ten náhled v PDF a následně tisk nutně potřebuju.
Teď se mi také asi dvakrát stalo, že se mi sám z ničeho nic PC vypnul a když jsem ho znova zapnula, tak mi to psalo, že systém nebyl ukončen obvyklým způsobem a zda nechci použít nouzový režim. Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Moc děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud se Reader opravdu spustí a generuje náhledy do jiného programu, tak bude asi špatně nastavená…
touchwood 19.12.2007 06:54
touchwood
Je fakt, že mám soubor v PDF, taky jsem ho včera zkusila otevřít a místo něj se mi otevřela fotogale…
Muschu 19.12.2007 10:12
Muschu
Když se na to pdf klepne pravým myšem, otevře se kontextová nabídka a tam si najít položku "otevřít…
čumil 19.12.2007 10:41
čumil
Aáááá vistu jsem přehlédl a byl pomalý:-D poslední
čumil 19.12.2007 10:43
čumil

Pokud se Reader opravdu spustí a generuje náhledy do jiného programu, tak bude asi špatně nastavená tiskárna nebo poškozený tiskový podsystém OS.

Já se ale nemohu zbavit pocitu, že jsi to špatně popsala. Osobně si myslím, že poklikáš na PDF dokument a místo Adobe Readeru se ti otevře ta fotogalerie. Je to tak? Pokud ano, tak je jen špatně nastavena asociace na soubory PDF.

Pokud se počítač sám restartuje, je potřeba vypnout v nastavení ovládacím panelu systému automatické restartovaní a opsat sem chybu, kterou PC vypíše, když se zasekne.

Když se na to pdf klepne pravým myšem, otevře se kontextová nabídka a tam si najít položku "otevřít v programu" a vybrat si z nabídky ten adobe reader, zaškrtnout okénko pro otevření souborů použít vždy tento program. Nebo tak nějak je to tam formulované.
Nebo: tento počítač, ovládací panely, možnosti složky, typy souborů, najít v seznamu přípon pdf označit ho a pomocí tlačítka změnit si to nastavit na ten reader.
Snad jsem to nepoplet.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru