Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak se dostat k záložce „Záznam“ u vlastností vypalovací mechaniky DVD?

Jednotka je blbě načuchaná Widlema (svědčí o tom mimo jiné též suchý nadpis "Jednotka DVD-RAM" na místo přesného typu. Ty debilní Windowsy jak tam jednou narvou svůj ovladač, je velice svízelné je donutit schroustnout ten správný. Dle předchozí diskuse předpokládám, že máš staženy od Soňáků správné ovladače. Zkus tedy následující postupy:

1) Po instalaci ovladače odebrat příslušný řadič jednotky (odebrání jen jendotky DVD-RAM moc nepomůže, můžeš pro sychr odebrat jednotku + řadič - v tomto pořadí) ve Správci zařízení a udělej restart. Když se závada vyřeší, ok, ne-li postup na bod číslo 2.

2) Složitější. Odebrat shodně jako v bodu 1 jednotku + řadič. Dále před restartem zničit v INF souborech driverů (v adresáři C:\WINDOWS\INF) původní DVD-RAM jednotku (smazáním příslušného INF), aby si jí Windouzy již nemohly najít. Dej v adresáři C:\WINDOWS\INF hledat název té jednotky, co se zobrazoval ve Správci zařízení. Pak teprve restartuj.

Nepomůže-li ani jeden bod, může být jednotka vadná - neznamená to nutně, že nepálí - jen, že špatně vrací stavové informace Windowsům, když se zařízení ptají, co dovede.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny