Předmět Autor Datum
Asus uz pro tento notes (serii) XP drivery nedela. Sorry.
mif 22.12.2007 18:17
mif
Ovladače většinou sehnat jdou ale je to docela pakárna. Sháníš ovladače k jednotlivým částem v noteb…
MM_tank 22.12.2007 20:38
MM_tank
k*rva..ma to ani nenapadlo,ze by sa takto na XPcko mohli vysrat..no nic,s ovladacmi sa srat nebudem,…
curaheee 23.12.2007 12:02
curaheee
Tak ty Visty nech až na nový rok, přece si nebudeš ku*vit svátky...
Paullus 23.12.2007 12:15
Paullus
Táta si taky nedávno koupil novej noťas s Vistama a dá se na to zvyknout. Sice každej den mě volá, c… poslední
shark.jd 23.12.2007 12:53
shark.jd

Ovladače většinou sehnat jdou ale je to docela pakárna. Sháníš ovladače k jednotlivým částem v notebooku všude po netu. Může ti pomoci nějaký předchozí model kde je například ovladač na wifi kartu která je stejná, můžeš podle everestu hledat například zvukovou nebo grafickou kartu. Často se najde ovladač u konkureční společnosti která je méně tupá a míň leze microsoftu do análu. Největší pakárna bývá s kamerama v ntb a s čtečkama karet.

Občas prostě zůstane nějaký ten vykřičník u nějakého nedůležitého zařízení což mě v tomto případě nechává klidným.

Pokud to po mě zákazník chce platí dvojnásob protože je to časově náročná a nevděčná práce zkoušet x ovladačů. Stejně sou všichni ti výrobci ntb pěkní demneti cdčko stojí třipade a nemůžou to k těm krámům dát rovnou.

k*rva..ma to ani nenapadlo,ze by sa takto na XPcko mohli vysrat..no nic,s ovladacmi sa srat nebudem,uz som to robil pri jednom slabsom asuse,ktory ovladace pre XPcka robil a aj tak s tym bol problem.
tak sa skusim teda tu vistu..nehovorim ze je strasna,ale ked si predstavim plynulost pri Xpckach.teraz mi tu bei uz 86 procesov a to je NB novy.ach jaj,zacnem to nejak cistit

tak diky za odp.

Táta si taky nedávno koupil novej noťas s Vistama a dá se na to zvyknout. Sice každej den mě volá, co a jak, protože to v XP bylo jinak, ale zatím se mi vše podařilo zprovoznit. Největší pakárnou bylo účetnictví GRAND, kde to pořád cpalo anglickou klávesnici. Nakonec však pomohla editace jednoho souboru v System32, která mu natrvrdo vnutila českou. První den byl spokojenej, ale hned druhý den jsem si vyslechl cosi o "skvělých" programátorech Mrchosoftu. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru