Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Malá Vánoční soutěž

Strejdobrabenče, dík za povzbudivá slova, ale moje hlavní snaha nebýt mimo místu se dnes koncentruje na pobyt na WC. Jinak ohledně otázek na této Poradně řešených je to stav setrvalý. Jediná rada, kterou jsem schopen dát v oblasti HW je, že strkat současně dva hřebíky do zásuvky 230V je pošetilé, což je zkušenost, kterou jsem nabyl za pohnutých a poměrně bolestivých okolností.

Já sem chodím rád nejenom kvůli tomu, že je tady nejlepší PC fórum na webu, ale i proto, že se tady tvoří fajn parta, kde je občas i sranda (ve Werichově slova smyslu).

Vzhledem ke skutečnosti, že jsa masírován médii jsem si ajťáky představoval jako kluky s ježkem (typ účesu, nikoliv sexuální partner), brýlemi a beďary, kteří sice umí hacknout síť Pentagonu, ale mají problém s použitím příboru, tak jsem příjemně překvapen úrovní zdejší zábavy. K tomutéž bych se mezi svými vrstevníky, diskutujícími toliko o penězích, prostatě a Viagře, dostával těžko.

Jinak doufám, že mně osud dovolí ještě dlouho urážet Microsoft, alespoň do té doby, kdy budou pamětníci ještě vzpomínat, o co se vlastně jednalo (něco jako vzpomínka na Černobyl)...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny