Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak/cim zabezpecit W Vistu (pred spyware, viri apod)

Úplně vesele jezdím na FAT32 jako Admin a firewall mi nesmí do kompu

Fuente, tohle si můžeš dovolit jen proto že máš neveřejnou adresu a tvoje vnitřní síť není plná zavirovaných počítačů, což je u spousty providerů normální. Hodně ti pomáhá že aktualizuješ Windows, ale bez firewallu je to prostě hazard. NIKOMU bych to nedoporučil.

Co se týče Admina a FAT32, well... taky jsou chlapi co se chlubí tím že řídí bez brýlí i když je potřebují nebo že nepoužívají v autě headset. Ono to taky jde.

O štěstí se naprosto nedá hovořit, Boží ochranná ruka to taky nebude.
Ještě mi to nikdo nevysvětlil.

Je to tvoje ochranná ruka - ještě jsi nekliknul na něco na cos neměl. Nekliknout na hovadiny nebo nespustit CRACK.EXE není těžké, je to jednodušší než se většině lidem zdá, protože nemají vůbec představu, co to "virus" je a jak se do počítače dostane.

V dobách WinME a W2000 nákaza byla způsobena chybou usera, od doby XP část viny
padá na Microsoft, protože XP jsou podle mně totálním lapačem bordelu.

Důvodem proč se ti to zdá je prostě a zkrátka to, že žádný domácí uživatel neměl doma Windows 2000 (protože na tom neběžely hry) a Windows ME (protoe přiznejme si, ty jsi používal jen Ty ;-)). Všichni měli Windows 98. A úplně stejně zaprasené viry jako teď mají Windows XP. Windows XP je na síti bezpečnější OS než Windows 2000.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny