Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak na prehravani fotek v jpg v DVD prehravaci?

Ahoj,

potrebuju zjistit, jestli je mozne v DVD prehravaci Sony(je to uz starsi model Sony DVP-NS300 a ta mrcha prehrava jen originaly CD a DVD) prehrat mnou vypaleny CD nebo DVD s fotkama ve formatu jpg? Nevite nekdo jestli to pujde? Zkousel jsem to uz nekolikrat vypalit a pri vypaleni CD a prehrani to pise, ze mam spinavy disk a pri vlozeni DVD s fotkama to pise ze jsem nevlozil zadny dsk. Normalne to ale filmy atd. prehraje, ale musi to byt original. Kdyz si vypalim CD, tak to je prece taky original a nebo ne? Pujde to nejak oblbnout a nebo to muzu rovnou hodit do popelnice? Nikdy jsem to nepotreboval, ale potrebuju pro znamyho vypalit fotky na CD a chci to zkontrolovat, nez mu to dam a ani za nic to nemuzu nijak prehrat a on PC nema.

Dik

Předmět Autor Datum
Ahoj Podle tohoto bych se přikláněl k popelnici http://www.videohelp.com/dvdplayers/sony-dvp-ns300/…
kmochna 28.12.2007 12:09
kmochna
No ja se v tom moc nevyznam, ale ja jsem doufal, ze to pujde nejak osidit, treba prehrat FW. Stalo t…
Radek 28.12.2007 12:15
Radek
http://www.videohelp.com/dvdplayers/sony-dvp-ns300/ 630 Pozdě.
karel 28.12.2007 12:13
karel
Ted me jeste napadla jedna vec. Pujde nejak vyzkouset u me doma, jestli a jak se mu fotky zobrazi na…
Radek 28.12.2007 12:23
Radek
Ne to bych neřešil-přehrávač si fotky kdyžtak "roztáhne" nebo "smrskne".Takže se neboj velkých fotek…
kmochna 28.12.2007 12:28
kmochna
Aha a kdyz mu tam nakopiruju fotky cca 800x600 bude to v pohode? Nemusel bych aspon delat jiny, prot…
Radek 28.12.2007 12:32
Radek
fotky 800x600 jsou pro běžné televize akorát, skoro přesně odpovídají jejich rozlišení, a přehrávač…
lední brtník 28.12.2007 13:47
lední brtník
No jo, ja vim ze to neni nic moc, ale ja to vubec nepouzivam a toto je vylozene nahoda, protoze znam… poslední
Radek 28.12.2007 14:11
Radek

Ted me jeste napadla jedna vec. Pujde nejak vyzkouset u me doma, jestli a jak se mu fotky zobrazi na televizi? Jeho prehravac jpg urcite prehraje. Ja jsem to nikdy nedelal a tak ani nevim, jak ty fotky maji byt velky, aby jsem zbytecne nedelal veliky fotky a taky aby nemel na obrazovce miniatury.

Aha a kdyz mu tam nakopiruju fotky cca 800x600 bude to v pohode? Nemusel bych aspon delat jiny, protoze v tomto rozmeru je mam. Potrebuju aby ty fotky byly na obrazovce kvalitni, ale originaly tam davat nechci, proto se na to ptam. Napadlo me, aby si to tech 800x600 nejak neprizpusobilo a nebylo to zdeformovany a nebo nejak jinak pozmenena kvalita.

fotky 800x600 jsou pro běžné televize akorát, skoro přesně odpovídají jejich rozlišení, a přehrávač tyto malé fotky zobrazí okamžitě bez zdlouhavého přepočítávání.

první dvd přehrávače skutečně přehrávaly jen cd a dvd (čínské/korejské i svcd, .jpg).
"značkový" odpad sony a spol za 15-18.000 neuměly ani přehrávat cd s fotkama, ani nedokážou přehrát tehdejší nešvar - originální chráněná audio cd (redaktoři časopisů na to v recenzích nikdy neupozorňovali, aby si nerozhněvali inzerující firmy - toto klamání zákazníků jim připadá normální).
dalo se to obejít vypalováním na speciální drahá "cd-a", která měla od výrobce jiný záznam v zaváděcí toc. pro běžné cd věže a normální asijské přehrávače však tato drahá média nebyla nutná.

vyhoď ten krám, k ničemu už není, zajdi si koupit lepší za 1.000-1.500 s přehráváním divx, s titulky, se čtečkou sd karet a usb flashek.

No jo, ja vim ze to neni nic moc, ale ja to vubec nepouzivam a toto je vylozene nahoda, protoze znamej nema PC, jinak bych to neresil. Kupovat jinej nechci, protoze to nema asi smysl, na PC prehraju vse. Jen je blby, ze si ted nemuzu ty fotky prohlidnout predtim nez mu to dam na moji televizi(zajimalo by me totiz jak to vypada). Kdyz jsem to kupoval tak to tady stalo cca 28000kc, ja to kupoval tehdy v UK za asi 150 liber, takze jsem za to nevyhodil ty sileny penize, co to stalo tehdy u nas, ale Sony uz asi nikdy nekoupim.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru