Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvětšení paměti počítače

Normálním uživatelům je především zcela zbytečné ten disk dělit. ;-) I 20GB je na systémový dneska málo, stačí se kouknout, jak po aktualizacích OS nabobtná adresář Windows.

Nejsem zastáncem dělení disků, naopak - jsem striktně proti a dělení uznávám v několika málo případech (multiboot, zpracování videa, apod.). Normální useři jsou většinou zmatení, protože programy jim většinou nabízejí ukládání dat do profilu, navíc přesuny profilů na jiný disk nejsou dost bezproblémové - leckdy prasácky napsané SW "šahají" přímo na C:. Donutit usery, aby každou instalaci přesměrovali např. na D: je taky problém (kdo viděl lamu instalující soft stylem "I agree-next-next-next-next-finish" ví o čem je řeč). A to nemluvím o případech PC, kde jsou 2 a v více fyzických disků (každy disk rozdělen na 2-3 oddíly), připojená čtečka karet 100in1 s dalšími písmenky atd. - to je disků víc než kulí v Sarajevu...

Argumenty, že si uživatel může na rozděleném disku lépe zálohovat jsou liché - SPRÁVNÁ záloha je na jiném médiu (DVD-RAM např.) a argument o reinstalaci je taky o ničem. User s právy user má XPčka "navěky"

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny