Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno uTorrent 1.6 - POMOC - ze zelené ikonky najednou vykřičník:-(

Až donedávna jsem přes uTorrent stahoval bez problémů. Dnes se mi místo obvyklé zelené ikonky objevil oranžový vykřičník a teď nemůžu téměř vůbec stahovat (rychlost jen cca 8kB/s).

Při ověření, je-li port správně forwardován, mi uTorrent píše, že port se nejeví jako otevřený. To opravdu nechápu - ještě před několika dny se jevil jako otevřený!

Mám ADSL připojení Volný 3Mbit/s s Wireless ADSL routerem D-Link DSL-G684T. Router má veřejnou IP adresu, za ním jsou dva počítače, z nichž každý má soukromou, typu 10.0.0... Na routeru mám ve Virtual Serveru port uTorrentu forwardovaný už dlouho, ve Firewallu Windows XP mám uTorrent povolen, dokonce i ten port. Vše do této doby fungovalo, nikdy jsem neměl problémy se stahováním a v poslední době jsem rovněž neměnil žádné nastavení. Návod na port forwarding, který se váže k mému routeru, jsem už několikrát procházel na www.portforward.com, i www.utorrent.cz/help.

Podle mě mám vše nastaveno správně. Router má funkci UPnP, kterou mám povolenou jak v routeru, tak v uTorrentu.

Tohle mi hlava nebere, jak je možné, že najednou z ničeho nic se port tváří jako zavřený? Samozřejmě jsem zkoušel i jiný porty, ale tu zelenou ikonu tam pořád nemůžu dostat... :-(
Dokázal by někdo poradit? Předem moc děkuji!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny