Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Není to čirou náhodou .amv ? search
kmochna 03.01.2008 22:49
kmochna
Omlouvám se, špatně jsem se podíval, je to .amv. Našel by se prográmek, který umí do tohoto formátu…
Michal 03.01.2008 22:54
Michal
Divx kontejner,co vím já,je avi kontejner,s rozšířenou funkčností-myslím že by neměl být problém,při… poslední
kmochna 03.01.2008 22:58
kmochna

Omlouvám se, špatně jsem se podíval, je to .amv. Našel by se prográmek, který umí do tohoto formátu převést video, které je ve formátu .divx, nebo budu muset provést konverzi v jiném programu do .avi a potom teprve AMV Convertorem do .amv?

Divx kontejner,co vím já,je avi kontejner,s rozšířenou funkčností-myslím že by neměl být problém,při nainstalovaných Divx kodecích to zkonvertit AMV Convertorem,v případě problému bych převáděl v programu MediaCoder (amv umí taky a divx přes libav není problém)-bohužel jeho obsluha je krapet složitější,takže se přikláním k první variantě.

EDIT// názor Vlady-tomu se dá věřit

Jinak DIVX kontejner je hack klasickýho AVI. Měl by být s AVI zpětně kompatibilní.

DivX Media Format (DIVX, DMF) je kontejnerový formát od DivX a je to hack AVI. Umožňuje mít v souboru menu, 2 zvukový stopy a titulky. Některý stolní přehrávače to umí přehrávat. Smozřejmě lze do DIVX kontejneru muxnout i video udělaný XviDem, je to stejnej formát.

Na počítači to jde přehrát se všemi funkcemi akorát v originálním DivX Playeru. Nedají se z toho demuxovat tiulky a jsou s tím ještě další problémy. Takže bych se tomu obloukem vyhýbal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru