Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vypnout integr. zvukovku na desce?

Dobrý den, ještě mám prosím jeden dotaz... onehdá jsem se zde ptal na zprovoznění 5.1 karty a dali jste mě velice dobré rady... ted bych prosím ještě potřeboval zjhistt, když potřebuji vypnout kartu na základní desce, tedy integrovanou 2.1, prostě jak se to dělá??? kde ji mám vypnout a jak??? asi v biosu, ale nevím přesně jak se tam dostat, kde co vypnout a kde co zapnout, aby mě jela ta nová 5.1... moc prosím... fakt tomu nerozumím a potřeboval bych to zprovoznit... děkuji

Změna předmětu, původně: Zvuková karta (host)

Předmět Autor Datum
ak mate integrovanu kartu, teda priamo na zakladnej doske, vypnete ju v BIOS-e. do BIOS-u sa dostane…
2laak 09.01.2008 19:07
2laak
Do BIOSu sa dostanes tak ako to mas napisane v navode k zakladnej doske. Zvycajne klavesou Del u awa… poslední
MM.. 09.01.2008 19:38
MM..

ak mate integrovanu kartu, teda priamo na zakladnej doske, vypnete ju v BIOS-e. do BIOS-u sa dostanete stlacanim obvykle "Delete" klavesnice hned po zapnuti PC. tam si najdete polozku Audio Device a nastavite na "Disabled", ulozite nastavenia a restartujete PC.

novu 5.1 kartu v PCI slote v BIOS-e nemusite povolovat, staci nainstalovat v operacnom systeme patricne ovladace.

Do BIOSu sa dostanes tak ako to mas napisane v navode k zakladnej doske. Zvycajne klavesou Del u award BIOSu (co pouziva vacsina cinskych desktop dosiek).
Integrovanu zvukovku vypnes tak ako to mas napisane v navode k zakladnej doske. Zvycajne najdes nejake "onboard audio" apod. a das na disabled. A save & exit.

Alebo by malo stacit ju zakazat vo Win v spravcovi zariadeni, pravy klik - disable.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru