Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Suciastky KE

Kde v KE kupim integrovany obvod 555 a asi 100 m 0,2 mm dratu na cievku ? A radioamaterovi pri Jumbe nemaju drat a IO vypredane.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Najlepsie asi v tom Jumbocentre dole. Kedysi bola mala predajna aj na hlavnej oproti malemu Tescu, k… poslední
MM.. 14.01.2008 16:19
MM..

Najlepsie asi v tom Jumbocentre dole. Kedysi bola mala predajna aj na hlavnej oproti malemu Tescu, ked vojdes do tusim prveho dvora oproti tescu, tak vo dvore na lavej strane, ale neviem ci to tam este je. Este jedna bola na Alzbetinej ul, ked ides od hlavnej (od kostola) tak na lavej strane, asi 100m od hlavnej, tiez sa vchadza do dvora a potom po schodoch hore. Uz dlho nie som v KE tak neviem ako je to teraz. Az budes v obchode tak sa opytaj aj predavaca nech ti poradi aj iny obchod kde maju draty do cievok, ale to sa dnes uz moc nenosi - cievky a trafa je lepsie kupit hotove, nie je s tym babracka a su profesionalne urobene.
Inac pozri si aj katalog SOS (www.sos.sk) je to sice velkoobchod, ale ak to tam maju tak by mal byt schopny ti to ten obchodik v jumbe objednat apod.
P.S. este jeden bol na hlavnej oproti byvalemu domu potravin, ale to uz asi neexistuje, teraz je tam tusim nieco uplne ine.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru