Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem inicializace selhala

Dobrý den, při spouštění programu Pinacle studio 11 se objeví hláška "inicializace selhala" a spouštění se preruší. Asi měsíc mi to fungovalo normálně. Poraďte co s tím. Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
skus ten sw preinstalovat. co si robil s PC v dobe od poslendneho fungovania toho SW? Nieco si insta…
MM.. 16.01.2008 01:50
MM..
Tak samozřejmě že jsem sériové číslo z obalu na CD zadal, to tam bylo nic jsem nemazal ani instalova…
laco 16.01.2008 14:11
laco
ano vporiadku, len som sa chcel uistit ze to mas plnu verziu aj so zadanym ser.cislom, ta by sa po m…
MM.. 16.01.2008 14:52
MM..
O.K. zkusím to. Mám to nainstalovaný na NB acer, a ten program musí běžet nezávisle i bez připojenéh…
laco 16.01.2008 15:28
laco
Tak jsem zkusil z instalačního CD zvolit záložku "opravit" a spustil novou instalaci, a ono to pomoh… poslední
laco 16.01.2008 17:47
laco

skus ten sw preinstalovat. co si robil s PC v dobe od poslendneho fungovania toho SW? Nieco si instaloval/odinstaloval/cistil/mazal/...?
Zadaval si do toho SW alebo pri jeho instalacii nejake registracne cislo ktore je napr. na nalepke na CD apod? (mas na nalepke na tom CD nejake cislo? neviem ako to ma riesene pinnacle ale vseobecne zvycajne plna verzia nejakeho programu nejake cislo na CD ma a treba ho kdesi zadat)

Tak samozřejmě že jsem sériové číslo z obalu na CD zadal, to tam bylo nic jsem nemazal ani instaloval, ale nejsem sám, kdo má tyto potíže, při hledání problému na netu jsem narazil i na jiného uživatele se stejnými problémy. Zkoušel to přeinstalovat asi 10x a nic nepomohlo. Zkusím ještě použít obnovení systému a vrátit to o nějaký ten den zpět a uvidím. Myslel jsem jenom, jestli se totéž někomu taky nestalo a věděl si s tím poradit.Každopádně děkuji za rady.

ano vporiadku, len som sa chcel uistit ze to mas plnu verziu aj so zadanym ser.cislom, ta by sa po mesiaci vypnut samozrejme nemala :). Ja osobne to nemam len sa snazim poradit co sa da skusit, najprv by som skusil ten bod obnovenia, ako pises, pozrel by som aj na stranky pinnacle (www.pinnaclesys.cz) ze ci tam nie je novsia verzia toho SW (napr. index.php), je mozne ze sa to mlati s nejakym inym SW napr. s antivirom/firewallom, alebo s nejakou zaplatou Win, a nova verzia to mozno riesi. Skusil by som pozakazovat nepotrebne beziace programy a skusit spustit to pinnacle, a ak sa to pripaja cez USB skusit iny USB port, najlepsie vzadu na kejse.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru