Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neidentifikovatelná chyba při připojování prostřednictvím FTP clienta v Linuxu

ale jak s tím koresponduje skutečnost, že z každého počítače s Windows (včetně PDA s WM5) se k němu připojím
Tak este raz: mas PC s Windows. Spustis TC. S nezaskrtnutym "passive mode" sa pripojis a vsetko funguje, a so zaskrtnutym passive mode to nefunguje. Je to tak?
Ak je to tak ako pisem, tak problem je ako uz sme pisali v tom ze nieco blokuje urcitu poziadavku, kedze na ine FTP servery sa z toho isteho PC dostanes aj v pasivnym modom, tak to nieco co blokuje musi byt na tvojom FTP serveri.
Na vysvetlenie - rozdiel medzi aktivnym a pasivnym FTP modom je v tom, ze kto (server alebo klient) vytvori datove spojenie, a na akom porte. T.j. ak aktivny ide a pasivny nejde alebo naopak, tak najpravdepodobnejsia pricina je firewall ktory spojenie na patricnom porte urcitym smerom pusti ale opacnym nie. Alebo mas blbo nastaveny ten FTP server, aky FTP server tam mas, nejaky od MS? Nie je na Win SBS nejaky Win firewall? Ak ano skus pozriet do vynimiek FW ci tam nie je nastavenie pre ftp.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny