Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spojení bluetooth a Nokia 6230i

Ahojky, mám bluetooth msi PC2PC, mobil Nokia 6230i, OS Windows XP. Bohužel instalační CD k bluetooth nemám. Nainstalovala jsem PC Suite, ale nedaří se mi mobil s bluetooth propojit. Poradíte? Asi to chce stáhnout nějaký soft pro bluetooth, ale kde a jaký? Na oficiální stránce msi jsem hledala, stáhla, ale bohužel pořád nic :-( Díky za rady :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, je potřeba instalovat stažený originální ovladač se softwarem, který již máte, jak uvádíte.…
Jozka 18.01.2008 23:40
Jozka
Díky za podrobný popis. BT a Nokii 6230i už se mi podařilo spárovat, ale nějak "zlobí" PC Suite. Pře…
janikk 23.01.2008 23:11
janikk
Pro kopírování fotek není ani potřeba PC SUITE... Stačí v mobilu označit fotky a zvolit "odeslat" a…
Jozka 26.01.2008 19:58
Jozka
Infraport je v tomto případě přežitek Neřekl bych... Není potřeba nic párovat, nastavovat apod. Je… poslední
Dale Cooper 26.01.2008 21:02
Dale Cooper

Zdravím, je potřeba instalovat stažený originální ovladač se softwarem, který již máte, jak uvádíte. Nyní je potřeba spárovat telefon s počítačem. Otevřete software MSI, kliknete na "my bluetooth places" > "find devices in range" > kliknete na ikonku která se objeví po nalezení telefonu a v otevřeném okně bude dole kolonka "pair device"... Zadáte libovolný kód a klepnete na "initiate pairing". V telefonu zadáte stejný kód. Pro předchozí kroky musíte mít v telefonu aktivní BT a musíte mít telefon v režimu viditelného pro všechny. Nyní máte spárováno a v PC Suite od Nokie spustíte správce připojení a zadáte prostřednictvím bluetooth.
Teď by to mělo fungovat bezchybně.
Pěkný den.

Díky za podrobný popis. BT a Nokii 6230i už se mi podařilo spárovat, ale nějak "zlobí" PC Suite. Přes kabel to bylo bez problémů :-( Mám PC Suite 6.85 Hlavně mi jde o přetáhnutí fotek z mobilu do PC. Mělo by to asi jít přes ikonu "Image store", ale naběhne "Stav: Získávání informací o nových obrázcích a videosouborech" a dlouhoooo se nic neděje, ani na "lince", která by měla ukazovat, jak daleko tento stav je, tak se nic nepohybuje :-( Prosím, nevíte, čím by to mohlo být? Díky!

Pro kopírování fotek není ani potřeba PC SUITE... Stačí v mobilu označit fotky a zvolit "odeslat" a vyberete počítač, který máte spárovaný s telefonem. Fotky se odešlou a do počítače se uloží na systémový disk do dokumentů, do složky Bluetooth Exchange folder. Infraport je v tomto případě přežitek a PC SUITE slouží spíše pro synchronizaci (např. kontaktů)... Jinak plně poslouží základní SW od MSI...
Pěkný den

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru