Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ovladac na notebook grafarnu

Koupil jsem NTB toshiba A200 a posledni verze ovladacu vydana toshibou je z kvetna 07. Hledam tedy novejsi ovladace na Mobil Intel 965 Intel Chipset Family. Opeacni systwm Vista, verze grafiky X3100. neumim se zorientovat na strankach intelu a bojim se udelat nejakou hloupost. Taky kdyby nekdo vedel o nejakem programu na spravu vykonu NTB, ten od toshiby je na h... dekuji vopred...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Netahaj nic z dellu. Ak to ma intel grafiku tak najnovsie mas na www.intel.com. Neviem co je na tom…
MM.. 20.01.2008 02:02
MM..
Diky za link, kouknu se na to. Sprava vykonu=jde mi o to ze program toshiby umoznuje jenom tri profi…
Rusty 20.01.2008 02:17
Rusty
A aky tam mas CPU? Ak mas celeron tak ten nepodtaktuje ani svetena voda.
MM.. 20.01.2008 02:27
MM..
pentium Dual core T2310 @1,46Ghz
Rusty 20.01.2008 02:36
Rusty
A odkial beres ze ho nepodtaktuje? Speedstep vedia aj samotne Win, frekvencia sa meni podla potreby…
MM.. 20.01.2008 02:45
MM..
scanuju to pre widget v konfablatoru, zadnej rozdil mezi frekvencema pri praci ve Wordu a skusebnim…
Rusty 20.01.2008 03:11
Rusty
scanuju to pre widget v konfablatoru neslo by to prelozit do normalneho jazyka? Ono moze byt ze tam… poslední
MM.. 20.01.2008 03:29
MM..

Netahaj nic z dellu.
Ak to ma intel grafiku tak najnovsie mas na www.intel.com. Neviem co je na tom tazke, products - chipsets - notebook chipsets - GM965 - support
http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-025753. htm
stiahni si graphic driver a najlepsie hned aj chipset software instal.utility, pre GM965 ak tam mas GM965.
Si si isty ze tam nie je externa grafika? pouzi program everest home (najdes napr. na slunecnice.cz) aby si zistil presnejsie co mas za chipset a ci tam nahodou nemas grafiku mimo chipsetu.

Na spravu vykonu nepotrebujes ziadne utility, nechaj vsetko na automatike.

Diky za link, kouknu se na to. Sprava vykonu=jde mi o to ze program toshiby umoznuje jenom tri profily: save, balance and high power. Po tydnu testu muzu zodpvedne prohlasit, ze jsou vsechny stejne, neumeji NTB podtaktnout, jenom stlumi display (co muzu i manualne).

A odkial beres ze ho nepodtaktuje? Speedstep vedia aj samotne Win, frekvencia sa meni podla potreby (ak ziaden program nic nerobi tak je freq. najnizsia). Zavisi od nastaveneho profilu v ovl.panely - sprava napajania, profil desktop je vzdy na max, ostatne su podla potreby.

Ak chces silou mocou utilitu tak mozes napr. notebook hardware control (NHC), najdes googlom. Potrebuje to tusim nainstaleny NET framework zo stranok MS, ak este nemas, neviemktoru verziu, je to napisane na strankach NHC. Mozes skusit sa s nou pohrat ale ja osobne neodporucam zbytocne mat stale spustene taketo utility, zbytocne sa to sere do systemu, hlavne ak uz je nejaka utilita od vyrobcu NB tak sa potom seru do systemu utility dve, to moze robit aj problemy.

scanuju to pre widget v konfablatoru, zadnej rozdil mezi frekvencema pri praci ve Wordu a skusebnim zipovani videa. Jede to stale na plny vykon. zajimave je ze se dosud ( a to uz je tyden) nerozjel fan na vic nez 10 sekund... Ssi skusim ten NHC, pri napajeni ze site mi je to jedno, ale baterii to zere jak krava...

scanuju to pre widget v konfablatoru

neslo by to prelozit do normalneho jazyka?
Ono moze byt ze tam mas vir a vytazuje ti CPU na 100% kolko mas vytazenie v spravcvi procesov? Alebo nieco niekde nie je spravne nastavene (napr. ak niekto niekde v sprave napajania nastavil profil desktop apod). NHC mozes skusit tam uvidis aku mas momentalne freq.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru