Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno HP multifunkcne zariadenie netlaci dokumenty

Je to asi hp deskjet F2180, OS Windows Vista. Skusobnu stranku vytlacilo, ale nic ine uz netlaci, vsetko zostava v zozname - 'fronte' pre tlacenie. To zariadenie nie je moje a nemozem ho teraz skusat, takze prosim napiste viac moznosti ako by sa to dalo riesit / kde by mohla byt chyba, potom ked sa k tomu dostanem vyskusam vsetko. Vdaka.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nemas tu tlaciaren nastavenu ako offline vo windows, pripadne "pozastavenu"?
shiro 20.01.2008 14:02
shiro
Nie, bola, ale prepol som ju na online, potom vytlacila skusobnu stranku, ale dokument nie. Nasiel s…
Dreamer 20.01.2008 15:07
Dreamer
Nikto? Aspon nejake rady co by som mohol vyskusat, skontrolovat ked reinstal nepomoze? Ak dam nieco…
Dreamer 21.01.2008 21:10
Dreamer
Ked das v nejakom napr. Worde alebo trebars v notepade nieco tlacit, tak ti vybehne okno s volbou tl…
MM.. 21.01.2008 21:44
MM..
Ano, je ich tam viac, myslim ze je vybrana ta spravna, ale ak by tam po preinstalovani bolo stale vi…
Dreamer 21.01.2008 23:30
Dreamer
Este ma napadlo, ze v tlaciarni musi byt papier, keby nahodou to neslo tak skontrolovat aj to :))
MM.. 21.01.2008 23:42
MM..
Napisal som ze skusobnu stranku vytlacilo, ale beriem, mohla byt posledna. :-D
Dreamer 22.01.2008 00:09
Dreamer
Tak reinstal pomohol, nastastie, ziadne komplikacie. Hlavne ze to instalovali "profici", ktori sklad… poslední
Dreamer 27.01.2008 00:31
Dreamer

Nie, bola, ale prepol som ju na online, potom vytlacila skusobnu stranku, ale dokument nie. Nasiel som potom niekolko dokumentov prave v tej fronte, zmazal som ich vsetky, skusil znovu, ale neslo to stale. Najblizsie to skusim cele preinstalovat, ale neviem ci to pomoze, tak by som privital nejake rady, co este potom mozem vyskusat, skontrolovat... Vdaka.

Nikto?

Aspon nejake rady co by som mohol vyskusat, skontrolovat ked reinstal nepomoze? Ak dam nieco tlacit, malo by to tlacit automaticky, aj ak je to multifunkcne zariadenie a ma specialne tlacidla, ano? Alebo musim pouzivat aj tie tlacidla? Myslim ze nie, lebo testovaciu stranku vytlacilo automaticky - to myslim tiez vylucuje moznost zle prepnuteho rezimu zariadenia, inak by totiz nevytlacilo nic.

Ked das v nejakom napr. Worde alebo trebars v notepade nieco tlacit, tak ti vybehne okno s volbou tlaciarne, mas tam navolenu spravnu tlaciaren (nie je ich tam viac)? Prip. pozriet v ovladacie panely - tlaciarne ci na tom PC nie su nainstalovane aj ine tlaciarne (napr. sietove) a ze ktora je nastavena ako defaultna (ma na sebe malu fajfku), prip. nastavit tu spravnu ako defaultnu (pravy klik atd).

Ano tlacit by to malo samo, nemalo by byt potrebne nic stlacat, len ta tlaciaren samozrejme musi byt zapnuta (zvycajne vtedy na nej svieti zelene svetielko :) Inac dobre je aj kuknut do navodu.
Instalovat to treba tak, ze najprv nie je tlaciaren pripojena v USB, spusti sa instalator, ten ta potom vyzve aby si to pripojil, a dokonci sa instalacia, chce to tusim aj restart ale treba este nechat CD v mechanike on ten HP smejd tusim doinstalovava cosi aj po restarte. Ale ked to vytlacilo teststranku tak je to snad nainstalene OK, tipujem skor ze na tom PC mas nastavenu inu defaultnu tlaciaren, ako som pisal vyssie.

P.S. inac s instalovanim HP SW-smejdu som mal raz taky problem ze sa to nedalo ani nainstalovat ked som mal ovladacie panely - lokalne nastavenia nastavene na slovenske, furt to vypisovalo pri restarte ze mu chyba nejaky lng subor alebo co, tak som to odinstaloval, prehodil lokalne nastavenia na anglicke(US), nainstaloval, restart, a prehodil lokalne nastavenia nazad na slovenske. V HP by asi mali uz prepustit tych kvaziprogramatorov co ten smejd-SW spachali, HW robia slusny, ale ten SW k tomu, to je des.

Ano, je ich tam viac, myslim ze je vybrana ta spravna, ale ak by tam po preinstalovani bolo stale viac tlaciarni, urcite vyskusam vsetky. Ako som spominal, nemal som naposledy dost casu.

Tlaciaren bola zapnuta a to svetielko svietilo. :) K instalacii - uz som reagoval vyssie.

Dik za ten tip s jazykom, mozno mi usetri jednu cestu, neviem co by som robil keby som odinstaloval ovladace a nedali by sa opat nainstalovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru