Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s problematikou stahování filmů

Neviem o ake filmy ti ide, ale komercne filmy bezne nestiahnes, ptz. ich zdielanie nie je legalne. Nejake veci napr. z ceskej/slovenskej TV (vlastnu tvorbu, nie filmy) si mozes pozriet nazivo alebo stiahnut na www strankach prislusnej TV (napr. tusim ze ceske CTV, v SR su to stv.sk a markiza.sk, maju aj archiv apod).

Ak ti ide o komercne filmy tak najlepsie je najst si najblizsiu DVD pozicovnu, neviem v akom meste si ale v mnohych mestach v D existuju poziciavacie automaty pre DVD, napr. od cinebank http://www.cinebank.de/mitglieder/index2.html, raz sa tam prihlasis (to sa da len v urcitom case, je to vypisane na dverach), dostanes kartu, nabijes si ju a mozes si poziciavat DVD z automatu kedykolvek (24h / 7dni v tyzdni). Cena sa pohybuje tusim od 1eura za 3hodiny, ak ho mas dlhsie tak to stoji viac, to ti strhava potom z tej karty, mozes si ju kedykolvek dobit. Je to podla mna lepsie ako tahat nejaky film z internetu z nejakeho nie moc legalneho zdroja pol dna, v nekvalitnej "kvalite".
Ak pozicane DVD nema ceske titulky tak si to DVD mozes stiahnut na disk nejakym grabberom a z internetu si stiahnut ceske titulky k danemu filmu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny