Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WinAmp a občasné nefungování multimediálních kláves

Dobrý den,

mám problém s tím, že mi pod Windows Vista (64b) někdy nereagují multimediální klávesy na klávesnici ve WinAmpu. Někdy jsou v pohodě tzn. že fungují kdykoli i když jsem třeba v jiném okně nebo i ve hře, tak po stisknutí klavés Winamp zareaguje. Někdy fungují pouze když je vybraná aplikace Winampu, jakmile se přepnu na jiné okno, tak klávesy sice reagují na ovladače (na obrazovce se ukazují nápisy Play/Pause, Next atd.), ale Winamp si hraje svou písničku a ignoruje to. Pomůže jen restart PC.

Ve Windows XP(32b)jsem s tím neměl nikdy problém. Mám teď nejnovější Winamp 5.52 (zlobí mě to i u starších verzí) a klávesnice Logitech MX3100 (kombo) s poslední verzí ovladačů 4.24 (stejně tak mě to zlobilo i u starších verzí). Problém se objevil při přechodu na Windows Vista 64b. Nevíte jak donutit fungovat klávesy ve Winampu bez nutného restartu?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máš naistalované ovladače pro 64bitové Visty? http://www.logitech.com/index.cfm/433/169&cl=roeu,e n…
MaSo 24.01.2008 14:11
MaSo
Ano, mám 64b ovladače. Před chvilkou jsem ve Winampu ale objevil ještě jedno zaškrtávátko u "Global… poslední
Lexon 24.01.2008 16:22
Lexon

Ano, mám 64b ovladače.
Před chvilkou jsem ve Winampu ale objevil ještě jedno zaškrtávátko u "Global Hotkeys" a to "Enable default multimedia key support (you can customize them below)(Will process media related WM_APPCOMMAND messages - see MSDN)". Ani přesně nevím co tím autoři myslí a tuto funkci jsem u předešlých verzí WinAmpu neviděl. Po aktivování začal WinAmp reagovat na klávesnici. Uvidím po pár restartech jestli to není jen náhoda. Zatím to funguje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru