Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Radeon X1250, S-Video a Flicker Removal

Vkladam svuj dotaz z Tvfreaku:

"Ave! Na IGP desky Gigabyte GA-MA69GM-S2H, připojeném skerzevá S-Video k CRT TV Thomson (4:3), se mi nedaří nastavit "Odstranění blikání" (Flicker removal). Respektive se to chová následovně: po nabootování OS (WXP SP2) je v obraze (hlavně v textu ikon) patrný mírný neklid. Šoupátko nastaveno na maximum. A teď to přijde: když ho přenastavím doleva (minimum) a okamžitě zpět, neklid zmizí (a obraz je betonově klidný). Uložím. Po restartu je ovšem vše při starém a je nutno tuto "operaci" opakovat. Jsem z toho docela magor, napadá mě, jestli to nemá na svědomí ovladač nebo CCC (priložen k desce, verze 6.14). Jedná se jen o kosmetickou vadu (není to vůbec tak hrozné), nicméně je to divné... Nesetkali jste se s tím někdo? Předem díky za případnou odpověď.

BTW: s touhle deskou jsem postavil několik HTPC, ty ovšem putovaly k TV s HDMI (zde je vše v pořádku). Po vzoru kovářovy kobyly jsem sám dopadl takhle :-) ..."

Předmět Autor Datum
zkusil bych aktuální drivery a ten "shit" CCC
touchwood 26.01.2008 12:15
touchwood
Jj. Uz na tom pracuju (taham C8.1). Doplnujici dotaz: nemuze mit vliv volba TV systemu? Na stare sam…
mif 26.01.2008 12:36
mif
Reinstalovano na "C8.1 IGP" a zadny efekt (mno, je to o mikrochlup lepsi). Nevite nekdo o klici v re… poslední
mif 27.01.2008 01:20
mif

Jj. Uz na tom pracuju (taham C8.1). Doplnujici dotaz: nemuze mit vliv volba TV systemu? Na stare samohrajce jsem mel B-PAL (a tam to bezelo jak z praku), tohle mi nastavilo D-PAL. Mam to ted "rozhozene" (menim chladice), navic mam prace jak na kostele. Takze to chvilku neotestuju...

PS: Stara samohrajka ovsem vyuzivala ATI Rage Theater, na kteryzto specializovany chip se integrovana reseni nechytaji ani omylem.

Reinstalovano na "C8.1 IGP" a zadny efekt (mno, je to o mikrochlup lepsi). Nevite nekdo o klici v registrech, kde by to slo nastavit natvrdo? Uz jsem psal i na AMD/ATI, ale zde jsem silne skepticky.

edit: Omegy jsem nezkousel. Jejich "nova" stranka pidlika blbymi zvuky. Jdu blejt, velebnosti...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru