Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Také záleží k čemu to má být. Když mi dá někdo textové podklady v PDF, tak mu je pošlu zpět, s tím j…
Kráťa 28.01.2008 12:28
Kráťa
To záleží na tom jak moc to potřebuji - také už jsem si udělal kopii stránky z PDF jako rastrový sou…
Yarda 28.01.2008 15:52
Yarda
člověk se furt diví, kde se berou zástupy uživatelů, tvořících webové stránky ve wordu, přeposílajíc…
lední brtník 28.01.2008 16:46
lední brtník
Kazdodenna prax. Kazducky den, znova a znova, dookola kazdeho prosim, nech si tie kroky aspon zapisu…
2laak 28.01.2008 16:55
2laak
souhlas http://pc.poradna.net/question/view/156487-analogie -pc-a-auto
JR_Ewing 28.01.2008 17:07
JR_Ewing
100% zhoda. Presne to som tiez chcel - navrhnut vodicsky na PC. Neznasam spam a neznasam ludi, ktori…
2laak 28.01.2008 17:21
2laak
Jak blbej nápad to není špatný, protože kde sehnat takový kurs co by se tam člověk skutečně něco nau…
Yarda 29.01.2008 09:47
Yarda
Hej, kazdy, kto chce bezpecne internetovat, ovladat svoj OS a napisat daco vo Worde, si musi nutne s… poslední
2laak 29.01.2008 09:58
2laak

Také záleží k čemu to má být. Když mi dá někdo textové podklady v PDF, tak mu je pošlu zpět, s tím jak tu kdysi psal snad MM.., aby mi buď koupili software na jejich editaci za 20 000, nebo to poslali editovatelné (např. ve Wordu). Potřebuji z toho text - nejsem písařka - copy+paste umím.

člověk se furt diví, kde se berou zástupy uživatelů, tvořících webové stránky ve wordu, přeposílajících obrázky v excelu, pidlikajících vektorová a organizační schémata v malování, pořizujících chybové hlášení na monitoru foťákem, přeposílajících textový výpis jako full-color full-screen .jpg.

Kazdodenna prax. Kazducky den, znova a znova, dookola kazdeho prosim, nech si tie kroky aspon zapisu, ako ulozit printscreen a poslat ho na mail, ked uz chcu riesit problem stylom: "Nieco na mna vyskocilo a potom som to odklepol, odvtedy mi nejde nic." Nakoniec po telefone samozrejme zistim, ze vzadu sa povytiahol kabel. 3-[

Neda sa a neda. Kedy to uz kazdy jeden jedinec pochopi, ze na PC sa TREBA naucit pracovat, podobne ako je tomu pri ziskani vodicskeho preukazu. Tiez to neodflakaju, ved co, dakam to stocime a daco len bude.

100% zhoda. Presne to som tiez chcel - navrhnut vodicsky na PC. Neznasam spam a neznasam ludi, ktori do PC investuju 20k+ a na nejaky kurz su uz skrobi sa zapisat. A ani do roka nevedia korektne poslat mail (oo, boze, co som napisal, obcas sa do freemailu ani nevedia prihlasit). A ked sa daco pokazi, bezia za susedom, ze to spravia na kolene (pritom ten mail este furt nevedia poslat). Klikaju sem, klikaju tam a peniaze su ochotni z ruky pustit len vtedy, ked su vsetky data fuc, PC nejde nastartovat (auto obtocene okolo stromu) a oni nevedia chatovat ci vybavovat svoje "dolezite maily" (ano, uz sa ich naucili posielat ;-)).

Aj tak si myslim, kto PC potrebuje k praci a nevyzna sa, radsej si zaplati za sluzby, ako by sa mal o daco pokusat sam. V lepsom pripade.

Ale s touto teoriou sme sa velmi nasli. :-D

Jak blbej nápad to není špatný, protože kde sehnat takový kurs co by se tam člověk skutečně něco naučil a nemusel se zadlužit.
Třeba tady - kurs jazyka Java:
Délka trvání: 5 dnů
Cena: 22000,- Kč.
Nedávno jsem si koupil knihu Mistrovství ve wordu97 - je to sice už staré ale nevím o knize co by vyšla nověji v češtině a byla stejná nebo lepší, většinou "autoři" co se tím živí opisují jeden od druhého a jen omílají obecně známé pravdy. Kapitola sama pro sebe je obrátit se s nějakým problémem na zákaznickou podporu microsoftu - jednou jsem to zkusil a dávám to k dobru u piva:-D3-[

Hej, kazdy, kto chce bezpecne internetovat, ovladat svoj OS a napisat daco vo Worde, si musi nutne spravit kurz programovania v JAVA za 22k, holt "pravda". Nemyslite si, ze ste uviedol trochu OT kurz? ;-)

Len nahmatkovo som zaguuglil a klikol na prvy link s kurzom zakladov ovladania PC a vsetky kurzy su do 2-3k Kc, ziadne 22k. 8-) (index.php)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru