Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problem s Gmailem

Ahoj,

nevite nekdo jak zastavit stahovani emailu z Gmailu? Chtel jsem si vyzkouset nastavit na Gmailu prijimani emailu i z jinych emailovych schranek, protoze se mne poslednich asi 14 dni stava na Centrumu, ze emaily chodi zpozdene i o 5 dnu. Dnes mne dosla trpelivost a zkusil jsem na Gmailu pridat ucet z Centra a doufal jsem, ze si usetrim praci s probiranim spamu, protoze jsem si myslel, ze Gmail ma lepsi SPAM filtr. Po asi 5 minutach fungovani jsem tuto akci zrusil a pridany email smazal, protoze Gmail hazel do spamu i emaily, ktere jsou prokazatelne ciste a v ceskem jazyce. Po zruseni a smazani teto pridane emailove adresy z Gmailu ale porad Gmail stahuje postu z Centrumu a porad dokola stahuje nove a nove emaily asi po 5-10kusech z Centrumu a to mne hodne vadi-mam jich tam asi 3000 za par let a nechci to porad promazavat dokola jako vul. Da se to nekde nejak upravit? V nastaveni Gmailu jsem to nikde nenasel a tam kde byla pridana nova emailova adresa, tak jsem ji smazal. Restartoval jsem uz i Operu a porad to dela-Operu mam jako email klienta. Nevite nekdo co s tim?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ono by to mělo za chvíli přestat... aspoň mně se to tak chová. Dotahá jen to, co má "rozstahované",…
Ynd0r 03.02.2008 22:33
Ynd0r
No u me to trvalo pres 3 hodiny a to je celkem dlouho, aspon na me. Jinak s tim spam filtrem nevim,… poslední
Radek 03.02.2008 22:43
Radek

Ono by to mělo za chvíli přestat... aspoň mně se to tak chová. Dotahá jen to, co má "rozstahované", a pak přestane.
Ale spamový filtr na Gmailu je opravdu výborný a dobře se učí z chyb; možná by stálo za to dát mu ještě šanci. Nikde jinde jsem tak přesný filtr neviděl.

No u me to trvalo pres 3 hodiny a to je celkem dlouho, aspon na me. Jinak s tim spam filtrem nevim, nechci to ani zkouset. Gmail stahl asi 180 zprav z Centrumu a z toho oznacil jako spam asi 35 a to je celkem dost. Vsechny emaily byly v CJ. Tak to riskovat nechci. Kontrolovat pak 2 email schranky se stejnyma emailama se mne nechce, protoze diky tomu jak to hazel do spamu, bych se asi radsi obcas na Centrum vratil pro kontrolu.

Jinak je ale pravda, ze mne na Gmail spam nechodi, ale asi ten email neni tak proflaknutej, ale co stahl z Centrumu, tak hodne jak jsem psal do spamu nahazel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru