Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno (ne-)spustenie aplikacie

Prajem prijemny den,

na novo zakupenom USB kluci mam predinstalovany Apacer Compression Explorer. Ide vlastne len o exe subor a manual v anglictine, cinstine a japoncine. Zahanbene priznavam, ze tymito jazykmi nevladnem. Ak sa pokusam spustit subor ACE.exe, vyskoci mi nasledovna hlaska:
[acegn7.jpg]

...a tym som skoncil. Skusal som to na viacerych PC, vzdy sa stalo to iste. Neviem, ci je to tym, ze vo vsetkych pripadoch islo o USER ucty, aj ked sa mi to prilis nepozdava, alebo cim vlastne.

Vopred dakujem za rady.

Předmět Autor Datum
z nějakého důvodu chce program spouštět z flashky, ne z lokálu a určitě bych ho poprvé spustil jako…
lední brtník 06.02.2008 12:01
lední brtník
Vyskusam to teda pod adminom a ak to nadalej potom pri pouziti na user ucte nepojde, tak sa s tym ro…
duros 06.02.2008 12:57
duros
vzhledem k ne zrovna největší spolehlivosti / životnosti uložených dat na flashce bych se nezabýval…
lední brtník 06.02.2008 13:16
lední brtník
Tak som skusil podla tvojej rady. Ano, pod admin uctom funguje. Po prejdeni na user ucet, stale to i… poslední
duros 06.02.2008 16:24
duros

Vyskusam to teda pod adminom a ak to nadalej potom pri pouziti na user ucte nepojde, tak sa s tym rozlucim, pretoze to potom nie velmi plni svoju funkciu. A asi dam na tvoj koniec rady...je nieco slusne na kompresiu suborov na flashke? (teda len ak ta nieco napada, lebo teda lovit na nete a neustale skusat a porovnavat, na to nemam chut).

vzhledem k ne zrovna největší spolehlivosti / životnosti uložených dat na flashce bych se nezabýval ještě něčím takovým jako zkoušet data komprimovat - nedejbože pokud lehkomyslnější uživatel nekopne data na lokál, ale edituje je včetně průběžně vytvářených tempů přímo flashce. proč takové věci ještě komprimovat? a to co může zabírat místo (klipy, filmy, hudba) už stejně komprimované je, nevím o co se chce ten program snažit.

já bych program trochu chápal kdyby se pokoušel o nějaké šifrování, pro paranoidnější uživatele. ale když tu flashku ztratím, zpět ji stejně nedostanu. k čemu mi pak je, že se musím obtěžovat a znekompatibilňovat ještě s šifrováním?

v rámci univerzálnosti = přehrání kdekoliv, i ve stolním dvd přehrávači či autorádiu, bych na všechny tyto výstřelky zapomněl.

Tak som skusil podla tvojej rady. Ano, pod admin uctom funguje. Po prejdeni na user ucet, stale to iste. Ergo: tato aplikacia uz z principu je mi na dve veci...
Ak do toho zahrniem tvoj nazor, s ktorym nemozem nesuhlasit, tak uz nemam ziaden problem, pretoze sa uvedeneho softu zbavujem (aj ked samotny problem vyrieseny nie je a ja nemam tolko vedomosti, aby som dokazal naformulovat zopar riadkov vyrobcovi v anglictine, ktorych zmysel by si urcite za klobuk nedal).
Vdaka ti za cas straveny so mnou a za ochotu;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru