Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Změna registrátora domény kvůli ceně

Zdravím.
Mám doménu EU registrovanou od vzniku u Zonera (Cechia), kdysi jsem platil 550Kč+DPH a nyní po dotazu mi řekli 390Kč+DPH, jedná se pouze o roční udržovací (parkovací) poplatek bez dalších služeb jako webhosting apod. Cena na jejich webu a po dotazu nesedí, tak jako obvykle nesedí u českých cestovních kanceláří, leteckých společností atd. kde všichni nasazují nízké zaváděcí ceny a pak po delší době se zákazníkem vydrbou 3-[. Když jsem se díval na jiné registrátory jako Forpsi, Ignum (Active24), které jsou dobře hodnoceny uživately co do spokojenosti, ceny u nich začínají od 200 Kč bez DPH. Zajímalo by mě jaké jsou jejich konečné ceny?

Může mi někdo konkrétně napsat kolik platí ročně za EU doménu bez dalších služeb u Zonera a jiných registrátorů? Uvažuji o změně registrátora kvůli ročnímu poplatku.

díky

Předmět Autor Datum
pricelist.html Co tam vidite to je ve skutecnosti. :-) Platim za EU - 208 Kč bez DPH.
vitaly 12.03.2008 01:07
vitaly
Já jsem u Forpsi (mimochodem už neexistuje, měl by to tušim převzít Internet, ale to je fuk, jen se…
AZOR 12.03.2008 02:07
AZOR
Od Zonera utec, je to jeden z nejdrazsich registratoru a vubec celkove je hodne drahy, napriklad i j…
Radek 12.03.2008 07:10
Radek
tak sem přeběhl :-) 215 Kč u Forpsi, místo 460 Kč u Zonera :x:, aj nabídka webhostingu se mi víc líb… poslední
Pleskot 20.03.2008 12:28
Pleskot

Já jsem u Forpsi (mimochodem už neexistuje, měl by to tušim převzít Internet, ale to je fuk, jen se změnilo číslo učtu) A platím také něco kolem 200 (ted jsem platil 225 s DPH za .com) u .EU je to podobné. Spokojenost, 390 je rozhodně přemrštěné.

Od Zonera utec, je to jeden z nejdrazsich registratoru a vubec celkove je hodne drahy, napriklad i jejich program ZPS. POdle myho je cela firma neferova, ale to je vec nazoru. Pefektni sluzby ma Ignum, i kdyz je trosku drazsi nez nejlevnejsi u nas. Forpsi jak psal Azor patri mezi nejlevnejsi a taky s nim momentalne nemam problemy s registracema. U Ignumu a Forpsi platis jen cenu co vidis plus DPH, zadny udrzovaci poplatek atd. jak ma Zoner a okrada tak lidi. Ja platim za EU domenu cca 180kc vcetne vseho rocne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru