Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Soubory typu PF

Zdravíčko všem.Mám dotaz k čemu slouží soubory typu pf, které jsou uložené ve složece windows/prefetch. Soubor většiou obsahuje v názvu název nějakého programu.exe.pf. Mám problém tedy jen s jedním z těchto souborů. Občas mi vyskakuje klasické okno že v aplikaci nastal problém a je třeba ji zavřít apod. a týká se to vždy souboru Pingnu.exe.pf, ten se právě nachází ve výše uvedené složce. Co s tim? Je to dost otravný pořád klikat neodesílat nebo odeslat to už je jedno.Děkuju za odpovědi Jirka Hrdlička

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, tak jsem si to tady pročítala a zjistila jsem, že mám ten samý problém, ale tak jsem se ned… nový
Pavla 03.10.2014 21:34
Pavla
Drasťák - po šesti letech otvírat mrtvolu! Použij AdwCleaner a všechno nalezené smázni. Seznamsoftwa… poslední
IQ37 03.10.2014 22:01
IQ37

Zdravím, tak jsem si to tady pročítala a zjistila jsem, že mám ten samý problém, ale tak jsem se nedočetla, zda je ten program škodlivý či ne? a jak se ho teda zbavit? Můj se jmenuje jinak, ale koncovka stejná:

Unable to start process '"C:\Documents and Settings\user\Data aplikací\Seznam.cz\sznsetup.exe" -V' Error nr: 2 - Systém nemůže nalézt uvedený soubor.

-----
LightSpeed::UnableToStartProcessException::UnableT oStartProcessException(364): Exception: Unable to start process '"C:\Documents and Settings\user\Data aplikací\Seznam.cz\sznsetup.exe" -V' Error nr: 2 - Systém nemůže nalézt uvedený soubor.
(class LightSpeed::UnableToStartProcessException, LightSpeed::UnableToStartProcessException::UnableT oStartProcessException)

Díky za radu :-)

Drasťák - po šesti letech otvírat mrtvolu!
Použij AdwCleaner a všechno nalezené smázni.
Seznamsoftware je škodná.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...