Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký je nejlepší internetový prohlížeč?

Ja by som zahlasoval, ale ved tam moj prehliadac vobec nie je. ]:) Moj oblubeny je Mozilla Firefox, ale kedze sa v ankete nachadza len akasi (cinska?) plagiatorska obdoba " Mozzila Firefox", tak som zahlasoval pre nu. ;-)

Dalej sa musim pripojit k pohorseniu predrecnikov. Nic take ze vseobecne najlepsi nie je. Neexistuje, ani neexistovalo a ani NIKDY existovat nebude, kym ja mam rad vanilkovu zrmzlinu a sused prisaha na cokoladovu.

To, co je idealne pre jednotlivca, je uz daco ine. Sam som presiel z IE6 na FF, este v case, ked som o PC nevedel vobec nic. Odkedy viem aspon trochu, co a ako, kludne by som presiel spat na IE6, ale chybali by mi iste veci: tab browsing, mouse gesture (a ostatne uzitocne rozsierenia). Dnes uz nemam dovod menit. Rovnako pouzitelny by mohol byt aj IE7, je v nom zrejme vsetko to, co mi dava FF, ale nejak mi predsa len nesmakuje.

Pred par rokmi som si rovnako dobre mohol zvyknut na Operu, avsak som zabrdol do FF a nic ma nenuti migrovat. FF neberiem ako zalezitost image-u. Proste ho pouzivam a vyhovuje mi.

Kazdy musi vyskusat vsetko a rozhodnut sa, co potrebuje, co mu vyhovuje. Tot vsio. :))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny