Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem po vrácení ze servisu se mi kompletně zasekne notebook po připojení k internetu

před 14-ti dny, mi vrátili z opravny notebook vyměňovali mě základní desku protože mi note nenabíhal. no a ted k tomu problému co mám po té opravě, kdykoliv se připojím na internet tak se mi při načítání fotek nebo webových stránek i při stahování souborů zasekne celý notebook a vše zustane na ploše, nic s tim nejde delat musim držet shutdown aby se mi vypnul a pak ho komplet znovu celej nahodit ..... někdy to jede normálně a najednou zásek a konec. stačí když mám okna stránek hozený třeba na liště a s notebookem nepracuji tak se to taky sekne. Už jsem přeinstalovala celý winowsy a pořád to zlobí.

Nevím jestli mám notas zase reklamovat protože jak oni přijdou na to že mi to dělá jen když mám zaplej net? když to v té opravne nejspíš k síti nepřipojí nebo to třeba zrovna nebude blbnout a nesekne se to?... slyšela jsem taky že když dám note do opravny a nic mě nezjistí tak budu platit nějakej litr je to pravda? notas mam v zaruce.

taky me "vymenili" processor z 420 na 430 ....
mam acer 3692 wlmi

předem děkuju za rady nebo názory... díííííky! :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny