Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Nejkultivovanější" 3,5" disk v aktuální nabídce

Ahoj,
stojím před úkolem "slepit" PC na Internet, DVD a základní domácí použití (hry ne). Ve všem mám jasno, ovšem dumám ještě nad diskem. Nechci experimentovat s různými odpruženými držáky, chci ho natvrdo našroubovat do kejsu. Takže potřebuju takový, který trpí co nejméně vibracema (vzhledem k tomu, že dnešní kejsy za rozumné peníze jsou zoufale netuhé, hlavně že mají svítící buziventilátor).
Výkon disku není vzhledem k využívání podstatný, rozhraní či kapacita též ne. Jde mi o nulové vibrace a nízkou hlasitost (i když tu bych ještě kdyžtak zredukovat přes AAM, narozdíl od vibrací, se kterýma nic neudělám).

Máte nějaký tip? Kdysi to bývaly Samsungy, ale ty dnešní kousky pokud neleží na luntu molitanu, tak se klepou jak ratlík.

Díky...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mas to tezke... obecne se da rict, ze zalezi kus od kusu:!: Mam zkusenosti se predevsim se Seagatam… poslední
gd 13.02.2008 14:46
gd

Mas to tezke... obecne se da rict, ze zalezi kus od kusu:!:

Mam zkusenosti se predevsim se Seagatama a Hitachi. Prvni Seagate z rady 7200.10 z Ciny byly docela dobre (relativne). Pak jim zacali ubirat z tela material a zacali se klepat jako sulc. Hitachi je nepomerne tissi, i kdyz neni uplne bez vibraci. Je zajimave, ze serie T7K500 se dvema plotnama topi a vrti se stejne jako nova uspornejsi varianta s jednou plotnou P7K500.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru