Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vir

Nedalo mi to a vydal jsem se na http://www.viry.cz/forum/index.php na maly pruzkum a vysledkem je, ze stebou rezolutne nesouhlasim!

Vzal jsem nekolik zasvinenych logu z HJT z vyse uvedene poradny a porovnal vysledky analyz na webu http://www.hijackthis.cz/ s vysledky reseni radcu. Ve vetsine pripadu figuruje log z HJT pouze jako formalitka a prevazna vetsina problemu se resi jinymi, konkretnimi postupy pro dany problem. Analyza provedena na webu HJT vykazovala napr. 4 vazne problemy, kdezto radce pozadoval fix pouze jednoho ci zadneho problemu a rovnou nasadil zcela specificky postup pro odstraneni problemu pomoci jinych softu. Dale dodrzuji vzdy pravidlo, ze pokud nejaky proces ci program neznaji, jasnym zpusobem na to tazatele upozorni, zda dany program znaji ci pouzivaji, jeste pred fixnutim. Takze tvoje tvrzeni o nekvalifikovanosti radcu na tomto foru je uplne zcestne az urazlive! Samozrejme se jiste najdou jedinci, kteri se snazi pomahat tvym zminovanym stylem kopirovani analyz (mezi ne jsi se zaradil i ty), ale to neni az takovej problem, navic maj na tomto foru ranky a dost radcu moderatoru, kteri mohou vcas zasahnout, jako zde Host.
Propagovat reseni analyz na vlastni pest je taktez naprosty nesmysl, sam jsi se o tom mohl v tomto threadu presvedcit, kdyby tazatel uposlechl tve rady, zpusobil by si zbytecne potize.

Takze pokud chces verejne hatit, kritizovat neci dobrou praci, mel by jsi to podlozit vernymi dukazi a ne jen svoji vlastni neznalosti!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny