Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nová instalace Windows XP Media Center Edition 200?

Zdravím, v poslední době mi začal hrozně blaznit PC. Po neuspěšnem čištění vším možným i nemožným jsem se rozhodl nainstalovat system znovu.

Jenže: System mi dvakrát instaloval vyrobce(při vyrobě, a pote při reklamaci), dostal jsem k systemu dvě instalační CD ( http://imajr.com/Original.aspx?Id=Obraz005-752225 ) a když jsem ted poprvé instaloval sám, narazil jsem na řadu problemů.

Začal jsem system instalovat z prvního CD s popisem "Windows XP Media Center Edition 2005 - External Recovery Media 1 of 2"

Proběhlo načtení, vytvořil jsem 2 partition, jednu v pořádku zformátoval a začal instalovat system. po nějaké době se zobrazil tento požadavek:
http://imajr.com/Original.aspx?Id=Obraz004-752255

Vložil jsem tedy do mechaniky druhé CD s popisem "Windows XP Media Center Edition 2005 - External Recovery Media 2 of 2"

Instalace krátkou dobu pokračovala a pote vyskočil druhý, takovýto požadavek:
http://imajr.com/Original.aspx?Id=Obraz002-752264


Jelikož jsem žadné další systemové CD neměl, řekl jsem si že to nechám na aktualizace a dal jsem "cancel", instalace pokračovala, jenže nainstalovaný system nebyl zřejmě kompletní, nefungovaly aktualizace, prohlížeč obrazků, internet celkově.

Pustil jsem se tedy do nové instalace, vše jsem dělal stejně až do požadavku(v pořadí druhého) o Service Pack 2, jelikož jsem něvěděl co dělat vrazil jsem do mechaniky zpět první CD, chvilku prohledával složky, a nakonec aniž bych si všiml nějakého spustitelného souboru, instalace pokračovala zrovna ve chvili kdy jsem najel do složky iexplore.
Instalace pote skončila a nainstalovaný system funguje.

Ale mam par nedostatků:
1.) system je stale anglicky, a žadnou českou lokalizaci jsem k PC nedostal(a od instalace mi aktualizace běží z anglických windows update, takže nevím kde češtinu vzít.

2.) system se ve vlastnostech počítače hlásí jako Windows XP Service Pack 2 2002

3.) system se mě při instalaci ani jednou nezeptal na Product key

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny