Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nainstalovat program (Pineacle?) na zvláštní disk?

Zdravím odborníky..zakoupil jsem Pineacle a bylo doporučeno ho nainstalovat na zvláštní HDD. Zabudoval jsem druhý 250GB a označil "D". Veškeré programy i OS jsou nainstalované na "C"..Je nějaký postup, abych dostal program Pineacle na nový disk"D"? Myslím si, že se mi automaticky začne instalovat na "C"..
Změna kategorie, původně: Multimedia
Změna předmětu, původně: 2 HDD (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mám disk "C" klasický 40GB zapojen jako ATA a ten nový jako SATA...Jedná se o zpracování videa z kam…
tupec 13.02.2008 18:32
tupec
Fakt blbost, ledaze jsi to popletl a doporucovali dat ty zpracovavana videa na zvlastni pokud mozno… poslední
Redmarx N 13.02.2008 21:58
Redmarx N

Mám disk "C" klasický 40GB zapojen jako ATA a ten nový jako SATA...Jedná se o zpracování videa z kamery z HDD..Jak čtu diskuse o multimédiích..nedoporučují instalovat program na správu videa PINEACLE 11 na jeden disk..Proto jsem všechny multimédia přenesl na SATA disk a teď právě přemýšlím, jak nainstalovat Pineacla..

Fakt blbost, ledaze jsi to popletl a doporucovali dat ty zpracovavana videa na zvlastni pokud mozno co nejrychlejsi disk v tvem pripade SATA.

Rozumej: Program nainstalujes normalne na C, ale videa ktera budes zpracovavat budes mit na D. Potom program a knihovny systemu, ktere vyuziva nacita z jednoho a samotna videa nacita a uklada z druheho disku a muze se zpracovani zrychlit. Instalaci programu na D nikoliv.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru