Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Casovo-tematicky plan pre vyucbu Word2003 pre zakladne skoly

ty formulare - to myslis hromadnou korespondenci?
Jeste me napada zminit se o makrech, ze existuji...
Revize dokumentu

Co by se jeste mohlo hodit (ac je to mimo osnovu) je ukazat, jak by mela byt psana odborna prace dle norem (cislovani obrazku, tabulek, vzorcu, rozvrzeni stranky atd.). To by se mohlo hodit i do budoucna.

Me nazory vychazi z predpokladu seznameni veskerych funkci s Wordem. Otazkou zustava, selektivne vybirat dle narocnosti temat. Treba takove revize se casto pouzivaji, ale ucit to zaky ZS? Mozna v nejvyssich rocnicich.
Tak me napada... je to pro vsechny povinne nebo predmet existuje i jako volitelna varianta? Pokud je to povinne, staci to tam mas.

Jeste vidim jeden drobny problemek. Skola ma licenci na O2003. Pokud budou mit doma zaci O2007, na skole se budou ucit v 2003 tak by to mohl byt v nekterych pripadech problem. Bude na uciteli, aby byl seznamen s obema systemy a zakum pomohl (popripade prikladne vyvracel jejich nazory). Aby to neskoncilo: "Ale mam Office2007 a tam to tak nejde...":-| At skola zavuvazuje o koupi jedne licence O2007 pro pripadne nazorne ukazky a rozdily. Nez jsem nasel zpusob, jak u O2007 udelat formular, tak jsem malem "vykvetl". Jeste, ze mi v nejhorsim pomohlo CTRL+C, CTRL+V ze starsich dokumentu.]:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny