Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Casovo-tematicky plan pre vyucbu Word2003 pre zakladne skoly

jeste jsem zapomnel na sablony, ty jim take ukaz

S tou dotaci se vlastne rozmysli co chces. Seznamit je se vsemi funkcemi Worda nebo aby umeli neco poradne?

Na fiktivni firmu se vybodni, res prvni co trapi je. Tim myslim zakladni psani, prace s odstavci, cislovani stranek atd. - na referaty. Vodoznaky a podobne vymozenosti nech az na konec.
Ja osobne bych se s nimi domluvil na zacatku na tematu prace. To jsou "dvouhodinovky"??? Predpokladam, ze ne. V prvnich dvaceti minutach bych vylozil teorii, pak zadal zkusebni priklad na procviceni a zbytek bych se snazil vysvetlit primo k jejich problemum s praci.
Pkod by byli nekteri rychlejsi, muzes jim jako exta bonus ukazovat ty vodoznaky apod. Ale jen pro ne, aby o to meli sami zajem a popripade pak ziskali extra znamky do hodnoceni. Bafnou vsechno na vsechny v maximalni mire neni k nicemu.

Osobne jsem chvili v teto oblasti pusobil jako lektor... Poznatek je nasledujici. Bude hromada zaku s rozdilnymi schopnostmi to pochopit a naucit se to. Proto jsem se ptal na tezsi volitelnou variantu predmetu. Ne vsichni to dokazou stravit, proto cim bude osnova hustejsi, tim to bude horsi. Vim, ze na ZS si clovek nemuze vybrat, ale i nase kantorka nakonec musela upravovat osnovu dle aktualniho stavu. I ja ji nakonec upravoval. Protoze se jedna zrejme o prvnni a tudiz i zkusebni tridu, zkus se poradit spis s uceteli, kteri uz maji svoji zkusenost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny