Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno [C#] ListView drag&drop

Díky, ale ten dotaz na MSDN je shodou okolností můj:-D Nevím jestli je moje angličtina až tak hrozná, každopádně mi byl vysvětlen opačný postup, tj. přetažení z exploreru do ListViewu. Rong mě tam odkazuje na článek na Codeprojectu který jsem ještě předtím četl ale odpověď na můj problém tam není.

Není problém aplikovat drag&drop pokud položky ListViewu reprezentují soubory fyzicky uložené na disku, protože se naplní pole cestama a pak se o to programátor nestará. Problém je pokud položky reprezentují soubory např. v archivu... Pak potřebuju při přetažení těchto položek do Exploreru cestu, kam ty soubory extrahuju.

//Edit:
Stejný dotaz je na http://www.thescripts.com/forum/thread463115.html bohužel bez řešení. Tady tazatel uvažuje spíš než o získání cesty z Exploreru, předání reference na stream ze kterého by se ty data pak vyčetla což asi bude reálnější. Jediná možnost kterou takhle mám je vykostit soubory z archivu do tempu během tažení a předat cesty na ně, ale to je v případě velkých souborů dost časově náročné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny