Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak usmrtit spadnuvší program, který se nechce nechat zabít (ve Windows XP)?

Dobrý den,

mám problém s programem Winfast PVR 2, který, když dokončí nahrávání podle časového rozvrhu, tak spadne (sedí na Hlavním panelu), a nechce se nechat ukončit (ani pravým tlačítkem - zavřít, ani ze Správce úloh - aplikace, ani ze Správce úloh - procesy). Dokonce nejde ani restartovat počítač, při restartování to zatuhne při té modré obrazovce (ale nikoli BSOD), na které je napsáno Vypínání. Pomůže jen čtyřsekundové podržení napájecího tlačítka.

Vpodstatě by mi stačilo, jak ten počítač donutit se restartovat (ovládám jej totiž nadálku přes LogMeIn, takže mačkání vypínače je v takové situaci dost obtížné).

Nahrazovat ten program nečím jiným se mi nechce, jinak jsem s ním po všech stránkách spokojený.

Předem děkuji za tipy.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak asi nic, co ... nový
Ladislav_Malek 21.02.2008 16:28
Ladislav_Malek
a to co ti pisal kmochna zlyhalo na com? Nemas tam nejaku kerio hruzu alebo iny strasne uzitocny sof… poslední
MM.. 22.02.2008 09:35
MM..
Vyskusaj HotkeyP, free, cz, 106kB, prikaz: Zabít proces ostatni.html nový
Dreamer 22.02.2008 00:03
Dreamer

a to co ti pisal kmochna zlyhalo na com?
Nemas tam nejaku kerio hruzu alebo iny strasne uzitocny software typu antivir co vsetko znefunkcnuje ? :-) (ake rezidenty tam bezia)? skusit vypnut...

P.S. este ak ta integrovana grafika nie je vypnuta v BIOSe skusil by som vypnut (onboard video alebo "intel IGD" apod na Disabled). Skusil by som aj updaty Win (SP2 ak nie je a potom windowsupdate).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru